P: All City Space Horse

Foxcompissa oli syksyllä kaikki All Cityt -25%. Onnistuin pidättäytymään ostamasta alen päättymiseen asti. Ikävästi sinne jäi kuitenkin yksi (viimeinen) kappale näitä pinkkejä Space Horseja vielä alennukseen ja pyöräkuumeen noustua yli 38:n asteen mitään ei ns. ollut enää tehtävissä.

Valmiiksi kasatussa pyörässä on tietysti aina se vika, että se ei ole kuitenkaan ihan mieleinen ja se nyt oli tiedossa jo ennen ostopäätöstäkin. Projektiksi tätä siis voinee sanoa.

Vaikka Space Horsesta on moneksi, niin tarkoitus on pitää tätä jossain määrin vain lumettoman ajan pyöränä.

Varsinaista retkipyörää tästä ei ole tarkoitus tulla, mutta työmatkoja varten pitää saada jotain laukkua vähän kiinni. Näin simppelin lowriderin itselleni sopivana, kevyehkönä ratkaisuna, koska runkolaukku/peräporkkana ei oikein sovellu kuskattaville kamoille. (eikä mun tyyliin)

Dynamovehkeet oli listalla ensimmäisenä. Ensin piti vaan vaihtaa pelkkä etunapa, mutta tuli heti mutkia matkaan: Alkuperäiset pinnat eivät olisi sopineet uuden navan kanssa ja mustat CX-rayt oli alennuksessa. Piti siis purkaa molemmat kiekot ja kasata uusilla pinnoilla.

Tykkään noista FSA:n kammista ajaessa; ovat tosi jäykät ja varmaan ihan top tier, mutta en kauheasti niiden ulkonäöstä. Ohjaamon kanssa pitää kanssa vähän vielä pähkäillä. Flarea sais olla enemmän. Katotaan nyt mitä niille käy.

17 Likes

se on mahdollista :sunglasses:

1 Like

Ensimmäinen lokasuojatilaus osoittautui nettikauppahuijaukseksi, mutta toisella kertaa tuli sitä mitä pitikin.

8 Likes


5 Likes

Laitetaan nyt tällainen kokokuvakin.

21 Likes

Hieno pyörä

1 Like

Tulipa paljon hienompi kuin tuosta Foxcompin kasauksesta! Mustat kiekot ja ohjainlaakeri just hyvät tässä kokonaisuudessa. Ehkä sen takia että tämä muistuttaa minua puolisoni All-Citystä mutta silti :wink:

1 Like

Pian alkaa top3-suosikkihommiini kuuluva lokasuojien asentaminen. Sinkkoselta oli nahkaprikat finito, mutta töistä löytyi iso laatikollinen erilaisia nahkariekaleita. 11mm pyöreä lyöntileikkuri löytyi myös työkalukaapista, mutta pienemmän jouduin valmistamaan rosteriputkenpätkästä. Hyvin toimi.

7 Likes

Onko etulokari vakio kun on noin pitkä, vai onko pyörässä kaksi “takalokaria”

Honjot ja GB pitkät on pitkät jo vakiona.

1 Like

29 Likes

Onks bottle overlappia

Lähellä on. Pitänee kalvaa vähän telineen reikiä ylöspäin.

Laita semmonen pari-kolmen sentin siirtopalikka niin mahtuu korkin suojahattukin!

Suren vähän tota mustaa ohjainlaakeria.

1 Like

Kyllä vaan. Askarteluhommiksi menee pullotelineen siirto. Varmaan pitää johonkin alumiinipalikkaan vähän kierteitä kierrellä.

Tangen kirkas laakeri miellyttää kulmikkuudessaan omaa silmääni enemmän.

Kirkkaat osat sopii mun mielestä todella hyvin rungon värin kanssa. Mässy pyörä! Kerrotko lisää mikä Tangen laakeri tossa on? Ton tyyppistä pohdinnassa uuteen runkoon.

1 Like

Mistään tietämättä veikkaan Tangen Technoglide J-27

Kuten yllä mainittu, niin Technoglide J-27.

Kiitti. Hyvän muotoinen on.

7 Likes