Oulun Krossisyksy 2016

Kaivakaa lehmänkellot kaapeista, nappulakumit vanteille ja juoksupiikit kengänkärkiin, se tulee taas! Oululainen krossisyksy alkaa tänä vuonna virallisesti ke 21.9.2016 klo 17 Heinäpäässä! Mukana menossa Krossikommuuni, Sonnisaari panimo sekä Pyörä-Suvala!

Kyseessä on siis sarja kaikille avoimia erittäin cyclocross-henkisiä yhteisharjoituksia, joihin saa osallistua millä vain ihmisvoimin liikkuvalla polkupyörällä. Eikä osallistuminen tänäkään vuonna maksa yhtikäs mitään, joten kaikki mahdolliset tekosyyt olla ajamatta on täysin eliminoitu!

Ilmoittautuminen Keskiviikkokrosseihin avataan lähipäivinä. Viimeistään nyt on siis korkea aika aloittaa henkinen sekä fyysinen latautuminen, varustespeksausta unohtamatta!

Kauaa ei siis tarvitse enää odottaa, mutta speksailun ohessa voi vaikka fiilistellä Janne Karhun upeaa videota viime vuodelta Kuusisaaren karkeloista!

Tapahtumat järjestetään täysin talkoovoimin, ja talkooporukasta on aina puutetta. Mikäli siis suinkin pääsisit mukaan edes yhtenä tapahtumapäivänä, esim. liikenteenohjaajaksi tai vaikka rataa merkkaamaan, niin laitathan meille sähköpostia osoitteeseen krossikommuuni ät gmail.com! Kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta!

Krossikommuuni pyrkii, kuten aina tähänkin saakka, olemaan kiva ja mukava kaikille tasapuolisesti, sekä toivottaa kaikki tervetulleiksi Krossisyksyyn!

#oulunkrossisyksy
#morecowbell

KO
VA

Ilmottautuminen auki - tiiät mitä tehä!
http://my.raceresult.com/61086/registration?lang=fi

Jesssss!!

Kauden avauslähdön some-eventti: Keskiviikkokrossit, Heinäpää

Odotan sankoin joukoin muodikkaita sojottajiakin viivalle, saa tulla vaikka kaikki laukut ja kahvipannut matkassa!

Hmm, olis muuten aika kova sellainen sojotussarja eli lista pakollisia varusteita ja sopankeitto siinä puolimatkassa… :smiley:

Mika K - 10:31, 15.9.2016 » Hmm, olis muuten aika kova sellainen sojotussarja eli lista pakollisia varusteita ja sopankeitto siinä puolimatkassa.. :D
Technical trials 2000-luvulle. Kaikki keittää litran vettä - tulee tohottimetkin testattua. https://janheine.wordpress.com/2011/12/17/the-technical-trials/

Siis näähä alakaa sitte huomenna!

Aissaatans, niin tekee!

KROSSIPÄIVÄ!

Uuh aah kyllä kelpas taas päästellä!!

Olipa tiukkaa settiä. Rata oli kokenu hieman muutoksia viimevuosilta, jälleen hapokkaasempaan suuntaan.
Pari poimintaa tältäpäivältä;
Jarkko veti ku kone
Iiro veti jarruttomall
anattia ei meinannu saaha karistettua kintereiltä
Ilikan ja mun nappulat kosketti toisiaan.
Jumaleisön mitä settiä. Rispektiä. Kiitos tästä, seuraavaan kertaan.

px ny se kuva kun kaadun ilkan päälle :smiley:

Aika nättiä!
94 kuskia viivalla ja ilahduttavan monta sinkelispiidiä ja fiksiä myös. Jarkko tais sit kiskasta kympin sakkiin oululaisittain kohtuu mäkisellä radalla - heijjaa! Kahden viikon päästä jatkuu.


“Ja jää!”
“Valitettavasti me ollaan jo eellä.”

:smiley: Vittu mikä liehuletti

normaali - 11:29, 22.9.2016 » :D Vittu mikä liehuletti
ja kolmiraitaverkkarit! XD

Ne oli vaan jotku legwarmerit, ilkka tuli jatkoille dunlopin verkkarit jalassa.

Ilkka “patrik laine” lassila

Millä väleillä jengi vetää? Jaksaiskohan pistää Pomppiksen krossikuntoon…

Jos ja kun Hiiroseen leivotaan seuraava rata, niin siellä saa olla kohtuu taakia tuumaa - tai siis ei mitään mäkinoususpesiifiä. Joku perus ~2.3 toimii Oulussa yleisesti rossatessa iha kivasti jos ei ole ihan tikkujalka.