Ostetaan: rieskoja, takarattaita, kehä

Pjerse. Hubjubilla pygii (muun ohessa 36 reikäseksi porattu leveli tilauksessa, joten hubjub ei ole syyllinen), eikä o yhtään pyörää ajossa nyt. Joten toivottavasti teidän kaapin pohjalta löytys sopivat raudat sopivaan hätäratkaisuhintaan:

32 reikänen kehä. Holkit, edes yksinkertaiset, sopivan levee, kyl te tiedätte. Kunnoltaan; käytettävissä ilman tunkkihoitoa.

Eturattaat 1/8 48: Suginoihin 130 jaolla ja toiset gipiemmen kankien jaolla. Sattusko joku moisen lukeman muistamaan…? Pienempi kuin Suginoissa.

17 tai jopa 19 takaratas Bianchin pizan napaan ja lukkorengas. Ideaalihan olisi, jos jollakulla ois vaihtoon menossa oleva, mutta vielä pelittävä etu- ja takaratas+ ketju setti joka pelais noihin Gipiemmeihin. Mutta tarjota saa tietty erikseenkin, parempi polkea rutinalla ja surinalla kun olla polkematta.

Tarjotkaa…

mulla ois 48/130, mut se on kapeelle ketjulle. samoin 17piikkinen löytyis, mut sille löytyy tarvetta ennen kuin korvaajan saan homattua.

Tänks=)… Meinasin piruilla tohon sun ostetaan maasto… topiciin, että mul on moinen tappi, mutta käytössä kunnes löytyy toinen haarukka…

Myykää myykää myykää!

basti - 10:33, 10.3.2009 » Tänks=).. Meinasin piruilla tohon sun ostetaan maasto... topiciin, että mul on moinen tappi, mutta käytössä kunnes löytyy toinen haarukka.. Myykää myykää myykää!
Heh, niinhän se menee, mut mulla nuo oli "lähes vaatimuksesi mukainen"