Ostetaan katurata about 51-53

Tämä lähti liikkeelle Haaveet 2024 -topikista, joka siivitti ajatukseni muisteloiden pariin. Torkkuessani havahduin siihen, miten jalat tapailivat vääjämättä rullaavan kiinteän yhteyden perään. Mielissäni palasin velodromille, kesäöihin ja joskus jopa pienen oksennuksen siivittämiin työmatkasprintteihin. Tästä se ajatus lähti, että kyllä se pitäisi koittaa jokin katuratavehes ottaa alle. Haaste siinä, että myin Nelsonit, Mashit sunmuut jo silloin, kun niitä vielä joku ylimalkaan suostui käyttämään ja ostamaan. No, tuumasta toimeen, ajattelin, ja olin jo menossa yhtä Colossia hakemaan. Mutta se osoittautuikin sitten AliExpress -versioksi, eli lasteni sanoin, “ei tod legit”. Kuvittelin jo itseni tykittelemään Low Prolla auringon repiessä kevareita auki, mutta tämä fantasia ei nyt sitten tältä pohjalta edennyt. Eli takkuisa avaus näiltä osin, mutta eipä tartuta menneisiin, vaan käännetään tutka päälle. Ja tehdään töitä.

Eli jos jaksoit lukea tänne asti, niin ostan katurataisan runkosetin (koossa n. 51-53 / S/M) kadonneen nuoruuden sekä vapaudentunteen metsästykseen, miksei myös kompliitin, jos osat kohtuulliset. Kevyttä, alumiinia, räyhäisää. Teräkselle vahva ehkä, NJS on tie, minne en olekaan vielä koskaan astunut. Kaikki mahdollista, kuten näkyy. Voipi myös tarjota Omniumeja / Sg75 sekä kiekkosettejä erikseenkin.

En tiedä yhtään, onko näitä tällaisia enää kenelläkään missään, tai ajetaanko tällaisilla enää siinä määrin kuin aikanaan. Mutta aion itse taas yrittää, ainakin sopivan menopelin löytyessä. Eli kaivakaa kellarinne, niin pääsen avaamaan sanaisaa arkkua myös tuonne vittu että vedin -osioon.

Kiitos.

3 Likes