Ostetaan 1" keula ja talvipopot.

Terästä tai alua. Mielellään levarikiinnikeillä, jos sellaisia on edes olemassa, mut v-jarrutapeillakin passaa. 700c. Ei tartte olla hipoa, kestävyys ensisijainen vaatimus. Stadista mielellään.

Talvipopot 45-46. “ostin” joltain yksivaihteen kirppiksellä moiset shimpat, mutta hukkasin numeron, ennen kuin pääsin niitä hakemaan, enkä ole saanut hankittua ko. henkilön yhteystietoja. Eli jos joku tunnistaa jalka paketissa shimpan talvipopoja rompetorilla myyneen henkilön tai henkilö itse lukee tän, niin vinkatkaa… Muita kenkiä saa kans tarjota jos sattuu ylimääräisenä pyörimään, jos noi ko. kengät on jo päässyt uuteen kotiin.

eikös ne ollu Harrin kenkulit?

tnts - 15:26, 19.10.2009 » eikös ne ollu Harrin kenkulit?
Seconded, Harilla oli talvikengät myynissä silloin..

Mulla ois crossi-keula 1" kierteetön, kierteet saa tohon pyöräkaupassa. Terästä, raw finish (eli ei maaleja), cantitapeilla/maantiejarrureikä, ajamaton.

Jatkan langan_kaappaus_perinnettäni; haussa maantie/tms-keula 700c, ei välttämätöntä tarvetta jarrukiinnikkeille. Kaulaputkea väh. 18,5cm (alalaakerin kruunustako se mitataan?) 2,5cm jenkaa. Random retkipyörän keulakin käy. ja talvipopot kokoa 42-43.

Skiitos Ravulle ja Tonille. Oiskkohan mahdollista saada Harrin yht.tietoja pm.?

Antti PM.