Osia 3D-tulostamalla

Hei!

Onko fiksistäsi/sinkulastasi/varusteestasi rikkoutunut tai hukkunut osanen, jota ei tunnu saavan uutena mistään? Vai haluaisitko lisätä vehkeesi omaperäisyyttä sinun tarpeisiisi varta vasten suunnitellulla custom-palikalla? Niin tai näin, voimme auttaa sinua. Olemme Kuopiolainen yritys, joka valmistaa kaipaamasi osat toiveidesi mukaan 3D-tulostamalla laadukkaita muoveja ja metalleja käyttäen. Osat voidaan tarvittaessa tulostaa suoraan väreissä, tai ne voidaan myös pintakäsitellä ja maalata halutulla tavalla tulostuksen jälkeen. Myös osien verhoilu on mahdollista. Palvelemme totta kai muissakin 3D-tulostukseen sekä mallintamiseen liittyvissä asioissa.

Jos kiinnostuit, vieraile kotisivuillamme ja ota yhteyttä!

https://3dsmiths.koeputki.fi

oisko mitään ohjeellista hinnastoa niin sais käsityksen hintaluokasta?

Hinta riippuu ennen kaikkea valitusta tulostusmateriaalista (perumuovit, laadukkaammat muovit, metallit ym.), osan koosta sekä sen geometrian monimutkaisuudesta (=kuinka työlästä se on ensin mallintaa tietokoneella). Karkeasti voisi sanoa, että hinnat lähtevät yleensä n. 20€+ alv ylöspäin, suuremmat ja monimutkaisemmat kappaleet voivat kustantaa useita satasia. Jos tilaa useamman tulosteen kerralla, niin yksikköhinta luonnollisesti tipahtaa kun mallinnusta ei tarvitse tehdä joka palikalle uudelleen.

Joka tapauksessa, hinnan määrittely on helpompaa, jos saan jotain referenssiä haluttavan osan koosta, muodosta ja materiaalista.

Jos kiinnostusta piisaa, niin vastaan lisäkysymyksiin mielelläni!

Esim jonkun vapaarattaan hammaskehä? Joku kun mallintaa valmiiksi niin paljonko itse prosessi ja materiaalit esim teräs maksavat? Tai fiksitakaratas pulttikiinnitykselle?

Sori vaan, mutta mitäs osia pystytte tulostamaan tällä hetkellä ns. kovaa ajoa kestäviksi? Kestääkö 3D-tulostettu satulatolppa ajoa vai kokeillaanko uudestaan vaikka 20 vuoden kuluttua?

Valomounteille yms peukkua jos pystytte tekemään esim. hintaluokassa 1-15€, ts. kilpailukykyisesti nettikauppoihin verrattuna…

sanoiko joku YV-mikrokupu MMXV

josbanse - 23:07, 11.6.2015 » Joku kun mallintaa valmiiksi
jos itse hinnoittelisin niin "mallinsin itse valmiiksi" - 500€

kysytäänpäs niin että jos ois vaikka tommonen kilke jota pitäis mallintaa alle tunnin niin joku lonkalta heitetty hinta kiinnostaisi sekä teräkselle että muoville.

https://gfojsa.dm2304.livefilestore.com/y2pMSs82a-ELvjO4SAzpeUdFfOWJaWZHBZ1ME-OdF8GHQiOMutYnEMIVmYZqAbFyEBMT7znkNIvi7KITUdUb4HSY4Hfm120vxddvfqyZf6KtAey_KlGC0TBK-p_LZBDqc25v9IOIpRU5oYozXTc6eow9YLfbtmav8qqasDvNgjV_Oo/holkit%20rev%20B.png?psid=1

tuo on siis gearclamppia vastaava holkki. jos joku innostuu niin siitä vaan, saa käyttää.

e: kierretappi maksaa ehkä viitosen, ei ehkä kannata yrittää siis noita kierteitä tulostaa :wink:

ee: vitun m$ teki tepposet. nyt toivottavasti näkyy kuva. joo hei mitäs tässä nyt tapahtuu ton kuvan kanssa, eka näkyy ja sitten ei. joo nyt jos ei toimi niin pitää jatkossa tuupata kuvat jonnekin ihan muualle…

Teräksestä tulostetun hammasrattaan hinta hinta saattaisi tipahtaa jonnekin 50-100€ + alv maastoon, ihan kun näin lonkalta heittäen, muovisena vastaava saattaisi olla luokkaa 30-50€. Kestävyydestä sen verran että esim. pullonavaajia, porakoneen päitä ym vastaavia olen nähnyt teräksestä tulostettavan eli suht lujaa materiaalia saadaan aikaiseksi, toki pitäisi vielä hieman selvitellä asiaa jos esim. noita hammasrattaita lähtisi tulostelemaan. Satulatolpasta voitaisiin hyvinkin saada kestävä mutta ehkä herää kysymys ennen kaikkea siitä onko tulostus järkevin tekniikka siihen kohtaan…

Joka tapauksessa, haluaisin korostaa että tämän palvelun ei ole tarkoituskaan kilpailla varaosapalveluiden ja muiden vastaavien kanssa, sillä tällä tekniikalla ei toistaiseksi pysty hintakilpailemaan. Tarkoituksemme on erikoistua nimenomaan niihin tilanteisiin, joissa tarvittavaa osaa ei yksinkertaisesti ole saatavilla mistään tai tarvitaan nimenomaan tiettyyn paikkaan kustomoitu osa.

Ja peltsip, valitettavasti kuvasi ei näy minulle joten en pysty ottamaan kantaa kyseisen osan hintaan.

peltsip:n kuvan esine muistuttaa lukkogrippien lukkoa. Toi vois ollakin ihan ok kohde. Toisaalta jotkut Cinelli Alterin suojalevyt vois olla kova. Ostajat varmaan lasketaan yhden käden sormilla joita jää reilusti yli.

Tälläinen esine saattaa joitakin kiinnostaa. Tai jotkut aheadin hatut tai erikoiset spacerit what not.