On-One Pompino

Aluratapyörän rinnalle tuli hankittua tällainen jokapaikan ja jokasään järkevähkö ratkaisu. Pitkään arvoin, mutta nyt tuntuu että just oikea runko tuli lopulta tilattua. Hauska ajettava, ja tällä todellakin on tarkoitus ajaa. Palikat aika pitkälti On-Onen omaa + muiden halvempaa peruskamaa. Ehkä tuo täysin bränikkä ja edullinen 80-luvun Concor on löytö. Lokarit vielä puuttuvat, ja pitäis kai se etujarrukin jaksaa asentaa.

http://tudeju.kuvat.fi/kuvat/fillarit/pompino2.JPG/full

http://tudeju.kuvat.fi/kuvat/fillarit/pompino3.JPG/full

No nyt on se pyörä sitten kasassa mistä oli puhetta, varmasti hyvä talvirääkki. Meinaatko jarruja laittaa talveksi?

^ Joo aika nopeasti sain sen sitten kasattua, kun kaikki osat vihdoinkin saapuivat. Ohjainlaakerin kupit yms. kinkkiset ehdin jo asennella aiemmin syksyllä Nextbikesta lainattujen työkalujen avustuksella, että sikäli.

Ajattelin mä etujarrun tohon laittaa - vaikka jarruttomana onkin taas jotenkin kiva sotkea. Outlaw, rebel, kova jätkä, mitä näitä nyt on ja silleen.

Jeeh, mullakin on Pomppis ja olen kyllä hurjasti tykännyt. Etuhaarukassa on vain hiukan niukasti tilaa nastarenkaalle ja lokarille. Oletko kokeillut, mitkä sopisi jne?

Pakkohan tästä kesäisestä sillisalaatista oli jonkinlainen kuva pistää. Kesäbeaterpompino. Polkimet vaihtuvat vielä lukkiksiin, kuten myös Nelsonista lainattu takakiekko, kun pomppiksen oma odottaa tarkistusrihtausta ja uusia laakereita. Härski? -todellakin. Mukava ajaa? -todellakin. Välit? -kisakireet. Oletko valokuvaaja? - suus kii.

http://tudeju.kuvat.fi/kuvat/fillarit/pomppis.jpg/full