Ohje: Kuvien lisääminen galleriaan (Yksivaihde Flickr group)

Gallerian kuvat sijaitsevat Flickr palvelussa, jossa on Yksivaihde group: Flickr: The Yksivaihde Pool

Lisätäksesi kuvia galleriaan tarvitset ilmaisen Flickr tunnuksen.

  1. Kirjaudu sisään Flickriin ja käytä group-hakua “Yksivaihde” tai mene suoraan Flickr: The Yksivaihde Pool.

  2. Klikkaa “Join this group?” → hyväksy → plim, olet mukana ryhmässä.

  3. Nyt voit lähettää kuviasi Yksivaihde groupiin klikkaamalla “Send to group” kuvan yläpuolella olevasta valikosta.

  4. Kaikki pyöräilyaiheiset kuvat tervetulleita!

Joku Flickr-jeesus vois kertoa, että miks groupin kaikki poolissa olevat kuvat ei näy tuossa feedissä? Pelkästään tuo ekin langsteri näkyy kaikille, mut muut ei muille kuin kirjautuneille Flickrissä…

Groupin kauttakin katsottaessa kuvilla on ihan samat näkymisrajotukset kun muutenkin. Eli jos joku on määrännyt ettei omia kuvia näytetä kaikille, niin ei ne näy sitten groupinkaan kautta. Laittakaa siis omassa Flickrissä omat fillarointikuvat kaikille avoimesti näkymään, niin sitten ne alkaa näkyä kaikille groupinkin kautta.

En kyllä tajua, että mikä vielä asetus on koluamatta. Kaikki kuvat on merkatty publiceiksi ja eri copyright vaihtoehdot on kokeiltu.

Homma selvillä. Jostain syystä rekisteröidyin vasta tällä viikolla Flickriin ja mulla oli siellä 4 kuvaa. Flickr vahvistaa uudet tilit N päivän kuluessa ja vaatii, että siellä on yli 5 kuvaa. Ainakin toivottavasti.
Eli jos rekisteröidyt innolla Flickriin ja tietty joinit yksivaihteen grouppiin, niin pidä nämä teesit mielessä, kun naputat F5:ä etusivulla.