Ohjainlaakeri

Hakusessa olisi siis 1" kierteellinen ohjainlaakeri. Laakeri tulisi maantiepyörään. Jotenkin tuntuu, että näitä ei järin hirveästi löydy (vai olenko väärässä). Ostin n. viikko sitten aivan perus ohjainlaakerin, mutta siinä oli se haarukan kruunun päälle tulevan kupin halkaisija liian suuri, joten se heilui kaulaputkessa.

Näin ollen tarvitsisin teidän käyttäjien apua siinä, että mistä löytyisi laadukas 1"kierteellinen ohjainlaakeri maantiepyörään. Kaulaputken klunssin halkaisija (johon laakerin alin osa tulee) on 26,5mm. Toivottavasti näillä tiedoilla löytyisi ohjainlaakeri.

“Tange Levin 1” Threaded Headset"

Olisit tietty voinut myös käyttää foorumin haku-toimintoa…

http://www.aspirevelotech.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=CKGN10

Siinä on nyt sulle ylempänä “halpa ja hyvä” ja alempana “ei-halpa mutta tod.näk. paras”. Sitten vaan valitsemaan.

Niin… olishan sitä hakua tietenki voinut käyttää… Meni mun piikkiin. Toi chris King olis aika bueno, mutta onks teil tietoo siitä, että onko se laakerin alimman osan halkaisija 26.4mm vai 27mm?

Jaa-a

Taitaa allekirjoittanut olla tänään hieman jäätävässä kunnossa. Kiitos kuitenkin kaikille vastauksista kysymyksiin.

Jatkan topicia koska siinä on sopiva otsikko.

Sain tange (orginal)? ja Rollspeed iskemättömät laakerit. Toinen on tuumanen, muistaakseni rollspeed ja toinen 1 1/8. Rollspeedistä ei puutu kuin ylin kiristysmutteri, not a problem. Mutta jos nyt muistan on oikein, 1 1/8 puuttuu lisäksi emäputken alakooli, kuulat ja ylin kiristysmutteri. Kooli voi olla vaikea, jos nyt jollain sellainen on, niin saa tarjota, mutta kyssäri noista kuulista: mitkä halkaisijat tuumasella ja 1 1/8 kuulilla on? Ja onko koolien säteillä eroja? Voiko siis saman kokoisia ohjainlaakereita yhdistelemällä törmätä ongelmiin ton säteen takia? Kuulostaa oudolta, mutta joku pööräkauppias uhos mulle että voi, mutta en muista herran selostusta tarkasti…

Up. Markettimaasturia säätäessä tuli mielenkiintoinen tapaus vastaan. Kierrelaakari on vähän tuumaista isompi mutta pienempi kuin 1,125". Joku tehtaan oma viritys?

jännää. ihan tuollaista ei sheldon-sedälläkään ole listalla. Raleighin tuumainen vaikuttaa hieman normituumaista isommalta joiltakin mitoiltaan, mutta sitä ei kai pitäisi löytyä nykypyöristä siltikään.