O: varvaskoukut, ilman hihnoja käytettävät

Esimerkiksi tälläiset:

MKS ‘Half’ Toe Clips: [url=VeloSolo - MKS Half Toe Clips]

Jos ei löydy niin pistän tuolta tilaukseen ensi viikolla joten Vapun jälkeen ei kannata tarjotella.

Yhteys PM.

Sä et oikeesti halua tollasia.

Enkö? Miksen?

I see dead people.

Oikeet koukut ja remmit samantien.

No jos tuollaiset on niin turhat niin kai jollain on sitten myydä niin voin todeta saman asian?

sinkulalla ne ovat ok, fiksilla it’s a no no go!

Welho - 7:47, 27.4.2010 » No jos tuollaiset on niin turhat niin kai jollain on sitten myydä niin voin todeta saman asian?
Kaikki ovat ymmärtäneet sen ennen ostopäätöstä...

No voi vitun pellet. Jos on joku mielipide, niin mikä vittu siinä on, ettei sitä voi perustella? Pitäisikö vain sokeasti uskoa johonkin jumalaisen hipster-profeetan autuaaksi tekevään sanaan? Kuitenkin tiedätte miksei noi toimi, niin miksei sitä voi kertoa suoraan?

Eli noi ei oo varvaskoukut, vaan “harjoittelukoukut” joiden tarkoitus on opettaa pyöräilijä polkemaan päkiällä jalkaholvin sijasta. Jos sä osaat jo polkea päkiällä, niin sä et tarvitse noita. Jos taas haluat varvaskoukut, joilla voi siis myös vetää poljinta ylöspäin, niin nuo eivät toimi siihen tarkoitukseen.

asb - 7:49, 27.4.2010 » Eli noi ei oo varvaskoukut, vaan "harjoittelukoukut" joiden tarkoitus on opettaa pyöräilijä polkemaan päkiällä jalkaholvin sijasta. Jos sä osaat jo polkea päkiällä, niin sä et tarvitse noita. Jos taas haluat varvaskoukut, joilla voi siis myös vetää poljinta ylöspäin, niin nuo eivät toimi siihen tarkoitukseen.
+1

“hipster-profeetta”

LOL

Ok, ASB olet ehdottomasti oikeassa.

Kyseisenkaltaiset koukut ovat jokseenkin hyödyttömät, aivan sama mihin tarkoitukseen niitä nyt ikinä haluaakaan käyttää. Minkä ei tietenkään pitäisi estää ketään käyttämästä sellaisia jos siltä tuntuu.

Mutta: jonkin verran keskustelua vaan herätti jälkeenpäin, kun jossain tapahtumassa viime kesänä oli nähty jonkun ajavan jarruttomalla kiinteällä ja tuollasilla koukuilla.

jossain vaiheessa noita half clipsejä sai njs-leimattuna.

Smurf - 10:24, 27.4.2010 » I see dead people.
hah hahaaaaaa

mutta joo ei kandee ostaa. Osta ihan kunnon häkit remmeillä… ellei sitten tosiaan mene sinkulaan.

Anteeks vaan, mut eihän missään vaiheessa ole sanottu, et nämä tulisivat edes käyttöön? Eli kyllähän ne nyt saa “haluta ostaa”. Mut totta tuo, et ei hullukaan noilla fiksiä polkis.

Puolivarvaskoukut fiksikäytössä ovat vaaralliset. Huom! ei myytti Huom!

Asb:n mainitsemaa polkutekniikan harjoitteluun perustuvaa syytä yleisempi syy tällaisten käytölle taitaa olla se, että näihin saa jalan helpommin, ja samalla myös helpommin pois - ja tämä koskee myös tilanteita, joissa tämä ei ole toivottua. Tämä siis tyystin aavistelematta ketjun avaajan syytä moisten poistamiseen.

Ja jalan saa kyllä normihäkkeihin ja pelkkiin sträppeihinkin pienellä - tai vähän suuremmalla - harjoittelulla.

“hipster-profeetta” on kyllä spot on ilmaus…

kid_scientifik - 18:47, 29.10.2010 » Puolivarvaskoukut fiksikäytössä ovat vaaralliset. Huom! ei myytti Huom!
Mulla ei ole tilastotietoa aiheesta. Mutta palstaa lukeneena olen huomannut, että myös remmillisten varvaskoukkujen ja lukkopolkimien käyttö on ollut joillekin vaarallista. Mutta ei suinkaan kohtalokasta. Tiiä häntä.

Spedu- ja häkkipannut erikseen. Fiksetillä ajellessa on kuitenkin toivottavaa että se mono pysyy polkimessa, oli se sit remmitetty tai lukittu polkimeen klossin avustuksella.

Eipä silti, ajeleehan jotkut ihan häkeittä jarruttomalla fiksillä, mutta ei se siitä hommasta välkkyä puuhaa tee.

sit seuraavaksi puukengät takaremmillä. mustat koko 42. muutkin käy. siis värit ja koot. remmit on oltava. musiikkivalintatalosta swansia 3h. sori tää

Nostin tätä hauskaksi kääntynyttä ketjua kun meinasin itsekin kaikista vakuutteluista huolimatta kokeilla noita MKS:n vajakkikoukkuja jarrulliseen sinkulaan. Ketjun aloittaja saikin jo yv:tä.

Kai nyt jollain on moiset pk-seudulla kaapin perällä pölyä keräämässä? Numeron 44-45 jalkaan passeli koko (onkin ilmeisesti vaan one size fist all-malli…) mieluiten valmiiksi nahalla vuorattuna, siis tällaiset, joiden saatavuus kaupoista tuntuu olevan tällä hetkellä huono vaikkei kukaan niitä haluakaan käyttää…

(En laittanut suoraa linkkiä kuvaan lukijoiden mahdollisten allergisten reaktioiden pelossa mutta tuohon allehan se sitten pätkähti…)

http://s.wiggle.co.uk/images/Half-clip-brown-leather-zoom.jpg

AWWWWS

hyvä threadi. jussi, saatanan hipsterprofeetta.