O: Tandem (touring-mallia, kunnollinen)

Tässä nyt pari vuotta ollut jo haaveena saada tandemi. Manner-euroopassahan näitä olisi hyvin tarjolla mutta postitus ei-niin-yllättäen on hankalaa.

Mieleen jäänyt erityisesti se @ChopperOlli myymä hieno ranskalainen vintage-malli, lieneekö mennyt kaupaksi?

Mutta mikä tahansa retkeilyyn hyvin soveltuva kunnollinen malli kiinnostaa. Ei siis mitään yosemite-osastoa tai mtb tai road-racing tandemeita. Ei mixte- tai läpiastuttavarunkoisia.

Hinnan ei tarvitse olla halpa

myös pelkkä runkosetti käy

Koko suunnilleen “perinteinen” 58 etu ja 56 taka.

Myös jos joku on vaikka ajamassa autolla ranskaan ja takaisin ja haluaa tuoda sieltä tandemin tai pari niin voi ilmoitttautua!

sijainti HKI

Turussa on mun mielestä jossain kierrätyskeskuksessa joku ranskalainen tandem. Olisko siellä Koroisten pajalla.
Mielestäni Recykkelissä myös ollut helmiäisenvalkoinen Gitane.

Ookka ehkä kyselen turun pajaryhmässä josko joku vois käydä tiedustelemassa asiaa :slight_smile:

Noi suomen ranskis-tandemit on valitettavasti yleensä vähän "teräsvanne ja kiilakampi "-osastoa. Mikä ei välttämättä tarkoita että runko on huono, mutta ei myöskään lupaa paljoa… Mieluummin maksaisin tonnin enemmän jostain joka on kerralla hyvä ellei paras

Siis ainakin se valkoinen Gitane oli tosi siistillä haarukalla ja mielestäni 100% fillet brazed. En tosin tutkinut speksejä tarkemmin kun tippuu oman kiinnostuksen sfäärin ulkopuolelle. Todella hieno kokonaisuus joka tapauksessa!

Vieläkö @Odie lla on se Pelagoista rakennettu myytävänä, oli aika kunnollisen oloinen peli?

En oo myymässä, saarnaan kuorolle. Toi miedän mixtehenkinen (Gitane käytti nimitystä mixte monotube) muhvirunkoinen Gitane on tosi löysä löllykkä, jopa ranskalaisella mittapuulla. Jos ois varaa valkata, niin koittaisin kattella rungon jossa on toinenkin, öö, viistoputki. Ei siinä, edelliset OG omistajat touras tuollakin tyytyväisenä ympäri Suomea, täällä käyttö jääny lähinnä kesäiltana jätskikiskalle meininkiin.

On. Aki voi kysellä multa tarkemmin.

Moi @mustAfa, tandem projekti on yhä tallella. Osta pois, en ehdi itse sitä kyllä nyt duunata. -Olli