O:stetaan B-kaupan riser HKI

Vähintään 52cm leveänä. Viestiä voi laittaa vaikka 041 5o6 7I94

Jonexec - 11:04, 18.2.2016 » Vähintään 52cm leveänä. Viestiä voi laittaa vaikka 041 5o6 7I94
Ootko ihan varma, ettei sun kannata vaan hakea sitä biltemasta?

Ootko josbanse kuullut kertakäyttökulttuurista? Tää Jonexecin ostoilmoitus sotii kertakäyttöä vastaan. Itsekkin ostaisin mielummin käytetyn b riserin valmiiks pätkittynä ipalla, kun että hakisin uuden kybällä.

B-kaupan raiserin ostoilmo on kyl iha hiin ja hiin onko kertakäyttökulttuurin vastustamista vai ultimate penninvenyttelyä

en jaksais uppaa kertaakaan/hakee kaljaa kaupast vaihtaakseni ko. tuotteeseen vs. pyörä alle ja biltsuun sillo ku jaksaa/ehtii ja uus tanko #suominousuunyksityiselläkulutuksella puhumattakaa tapaamiseen liittyvistä aikataulusäädöistä

mut ostajalle: toivottavasti löytyy

Ite just tulkitsisin tän sellaseks penninvenyttelyksi, että samalla vaivalla hakee uuden biltsusta. Jos joku ei saa vanhaa omaansa myytyä niin sen voi sitten viedä vaikka metallinkeräykseen.

Ihme sössötystä. Ite ainaki ostin biltsun stongan käytettynä (tai oikeestaan käyttämättömänä) sen takia että biltsu on siellä mihin ei ole mitään asiaa oikeestaan koskaan. Ei se siitä femman hintaerosta kiinni ollut.

Ehkä silti vähän överiä oma ostoilmo. Kyllä noita kuitenkin myyntiin tupsahtelee jatkuvasti.

Oon aika varma että niitä kuitenki lojuu käyttämättömänä tässä Käpylän lähistöllä.

niq - 12:36, 18.2.2016 » Ihme sössötystä. Ite ainaki ostin biltsun stongan käytettynä (tai oikeestaan käyttämättömänä) sen takia että biltsu on siellä mihin ei ole mitään asiaa oikeestaan koskaan. Ei se siitä femman hintaerosta kiinni ollut.
TISMALLEEN.