O: Shimano 105 9speed takavaihtaja - uusi!

No niin kundit ja mixei gimulitkin!

Haluatteko vapautua ylimääräisten vaihteiden aiheuttamasta painontunteesta pyörässänne ja samalla puhdistautua fixihenkisesti?

Tässä oiva tilaisuus!!

Peugeotin voimansiirronpäivitysprojektini (<= onx toi yhdyssana??) on loppusilausta vaille ja niinpä tarjoan sinulle nyt mahdollisuuden parannella kolottavaa fixiomaatuntoasi myymällä minulle edulliseen hintaan uuden tai säälittävässä tapauksessa uudenkarhean Shimanon 105-sarjan takavaihtajasi 9-lehtiselle pakalle.

Tiedän hyvin, että tuossa hakemassani takavaihtajassa on lehtiä enemmän kuin laki tai tämän saitin normisto sallivat ja niinpä tarjoan JUURI SINULLE tämän ainutkertaisen ja katharsiksenomaisen mahdollisuuden henkiseen uudistumiseen.

Tai jos kuitenkin siellä tallin hämyssä olet upgreidaamassa kavereiltasi salaa ostamaasi hiilikuitukiiturin vaihteistoa johonkin vielä hotimpaan dura-aceen tai tiagraan tai mitä kaikkia niitä on, niin voin tarjota hyvän kodin häädön kohteeksi joutuneelle 105-takavaihtajallesi.

Yst.vast. peeämmällä - metropolialueella olevat kohteet etusijalla

t. Reiska

P.S. budjetti ehkä max parikybää tai jotain sinnepäin…

Saksalainen

Ei ole kuin kympin kalliimpi. :wink:

^… mmm, ehkäpä, täytyy miettii, mut sit siihen tulee viel ne postit päälle eikä kukaan ‘puhdistu’ (paitsi ehkä minun lompakko tai toi butiikinpitäjä ja sit viel deehooällä…)