O: riser

perus raiserstonga hakusessa. asteilla ja nousuilla ja kunnolla ei paljoo väliä, halvalla pitäis päästä. vaihdossa voin antaa vaikka 23 millisiä renkuloita tai vaihtajia, eturattaita taitaa olla 46,48,52 piikkisiä ym…

jos haen kaupasta sulle vitosen tangon, niin löytyiskö vaihdon välineeks 46-piikkistä 130 bcd:n rieskaa?

tnts - 1 hour ago » jos haen kaupasta sulle vitosen tangon, niin löytyiskö vaihdon välineeks 46-piikkistä 130 bcd:n rieskaa?
tarkistin nii onki vaan 42,44,48. kaikki 130 jaolla

Tämmöinenon mulla yhdessä pyörässä kiinni. Ja toisessa oisko Brakun mtb-centeristä löytynyt musta teräsnousukas hintalapulla 5€.

voisin sen 44-piikkisen joka tapauksessa sulta poistaa, jos se on käyttöön kelpaava. Löytyykö ramppeja tai kulumaa ja mikä on suoruus ja leveys jne?

tnts - 28 minutes ago » [Tämmöinen](http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?sivu=skriptisivut/index_kauppa.htm&linkki=270002.htm&tuote=270002)on mulla yhdessä pyörässä kiinni. Ja toisessa oisko Brakun mtb-centeristä löytynyt musta teräsnousukas hintalapulla 5€. voisin sen 44-piikkisen joka tapauksessa sulta poistaa, jos se on käyttöön kelpaava. Löytyykö ramppeja tai kulumaa ja mikä on suoruus ja leveys jne?
laitoin privaa. unohtu siitä hinta eli jos vaikka 5e heität siitä niin käyn mtb-centeristä hakemassa tangon jos täältä ei vaihtokaupalla löydy

rupes kiinnostaan eturattaat, laitan privaa