O: Pinkit Panaracer Gravelkingit ūü¶©

Ostan 1-2kpl pinkkejä Gravelkingejä koossa 700x38. Mallina joko SK tai SS. Tarjoa tai vinkkaa jos tiedät kivijalan jossa hyllyssä! Maksan hyväkuntoisista hyvän hinnan.

Myydään: Enve, Surly, Aevor - #4 by Laurimet täältä yks?

Kiitos vinkistä, huomasin tuon jo aiemmin. Uutena ei vaan löydy edes sitä 1kpl jotta saisi tälle parin. Toki voisihan tuon varmuudeksi ostaa…

1 Like

Vielä hakusessa 1-2kpl SK tai SS mallia. Tarjoa!

En osaa yht√§√§n sanoa mit√§ v√§ri√§, tai onko j√§ljell√§, mutta tuossa punavuoressa olevassa Sickboy nimisess√§ pikku huoltoliikkeess√§ olen jotan v√§rikk√§it√§ Gravelkingej√§ n√§hnyt viime syksyn√§. V√§reist√§ ei tarkkaa muistikuvaa ja aukiolot taitaa olla n√§in off season aikaan ‚Äúsovittaessa‚ÄĚ. Jos kuitenkin tosi tarkoituksella haussa, ja haluat t√§mm√∂iset k√§denl√§mp√∂oisetkin j√§ljet kaivella, niin sinne kannattanee soitella.

Kumiluodis näytti nettikaupas olevan 32 leveitä, jos se leveys ei niin justiinsa. Ite ajellu 32mm gravelking ss ja ollu kyl nopee ja supple

Kiitos taas vinkeistä! Sickboylla ei ollut ja Kumiluodin 32 leveät olivat kyllä tiedossa, mutta ovat omaan käyttööni liian kapeat.

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.