O: nokia 5140

https://www.samstores.com/_images/products/nokia-5140i-00.jpg

Taas laukeilevat vanhat vehkeet, löytyisikö vielä joltain näitä varastosta, kun tuo noksu ei näytä lähetinkestävää, pikayhteyksellistä puhelinta valmistaa.

Ei mulla tollasta ole, mut ehdotus ois. :wink:

Nokian 5500 Sport puhelin on tuon jälkeläinen, ja siinä on push to talk. Ja siis myös suojattu otsalta tippuvilta hikipisaroilta ja muilta roiskeilta. Ton myynti on loppunut tän vuoden keväällä, niin tota vois jopa joistain liikkeistäkin vielä löytyä varastosta.

Sonimin puhelimissa pitäis käsittääkseni myös olla Push to Talk ominaisuus. Näitä saa ainaki Verkkokaupasta, joten sieltä vaan kyselemään ominaisuuksista.
Sonim @ Verkkokauppa

Mulla toi 5500 sport ei ole kestänyt elämää työmaalla ja satunnaisesti polkupyörää polkiessa. Uskaltaisin olla suosittelematta. Minkälainen toi Sonim on? Näyttää ainaki pätevältä. Onko kellään kokemusta?

Mimmifrendin systeri suositteli tuota Sonimia. On muuten varsin miehekäs luuri.

Ostin juuri isälle syntymäpäivälahjaksi tuon Sonimin. Alkukokemuksen perusteella voisi lunastaakin lupauksensa kestävyydestä. Nokian 5500:sta isompi tuo puhelin kyllä on. En mitään erityisen huonoja puolia ole löytänyt, puheääni on aika pieni jollei sitten kytke kaiutinpuhelinta päälle. Mitään valikkoja ei ole pakko selailla kun jokaiselle numeronäppäimelle voi määrittää oman pikatoimintonsa. Värinähälytystä ei taida olla. Lataus tapahtuu mini-USB -liitännän kautta, näytti lataavan kun tökkäsin datapiuhan tietokoneeseen kiinni. WAP ja MMS asetuksia on vaikea löytää, mutta GPRS toimii heittämällä ja puhelimessa on Opera-selain (hätä)nettikäyttöä varten.

Näppäintuntuma on niin hyvä, että itkettää kun vertaa omaan työhalppisnokiaan.

http://www.normaali.net/temp/sonim-vertailu.jpg

Mulla voi olla jossain laatikon perällä tuommoinen 5140, muistaakseni alkoi näppis siitä pettämään tjsp vikaa. Jos kelpaa pk:n hinnalla varaosiksi, niin voin katella löytyykö vielä…