O: Nastarenkaat

Liukas keli ja kaatuminen sattuu. Ostaisin nastarenkaat kokoa 700x28C Jos löytyy niin PM vaan ni katellaan. Helsinki on sijaintini.
Ugh.

ugh, ei taida noin kapeita olla. Nokialta kapein 32mm ja Schwalbelta 35mm.

Biltemalla on myös n. 32 mm kumit, jotka ovat aika kapeat. Uskallan väittää että pärjäävät ainakin tovin noille kapeimmille nokialaisille.

Bike—components.de myi mulle Schwalben Maratoonit (35mm) ihan sopuhintaan, posteineen n.85e. Toki ei nyt ihan vastaa kokovaatimuksias, mut suosittelen. Tuli juuri sopivasti kun tänne turkkuunki saatiin lunta!

Jos joku pääkallokelikaupungin lähitienoolla tarvitsee piikkigummeja, niin tuoltakin saa pari euroa kalliimmalla kuin Saksasta tilaamalla (edellinen postaus). Itse suosin lähiseudun kauppoja jos ei ihan kullitetut hinnat ole.

Sellon Pyörä Leppävaarassa, talvirengastarjoukset


… editoin URLia

Onkohan näitä edes noin kapeina. Itsekin etsinyt ja 32mm taitaa olla pienin koko.

En oo ainakaan ikinä törmänny missään noin kapeisiin nastarenkaisiin. Jos ei nastota ite niin todennäkösesti vaihtoehdot loppuu 32 tai ainakin viimestään 30 milliin.

Kiitoksia kaikille vinkeistä!
Sain kuin sainkin mahtumaan nuo Nokian Hakkapeliitat W106 (700 x 35c). Jäi ruhtinaalliset 3 mm ilmaa etuhaarukan ja renkaan väliin… Eli loskat naamalle meiningillä mennään ;D

Nyt vois sitten tulla ne kunnon lumipakkaset ni pääsis naatiskelee!