O: mixte

Saattaa olla tyhjä arpa mutta koitetaan silti.

Eli tyttöystävälle ollaan rakentamassa mixteä ja ainoa vaatimus että rungon on pakko olla mixte. Eli jos jollain löytyy ylimääräisenä, runkosetti taikka koko fillari, niin tarjotkaapas.

Muutama kriteeri on
• kooltaan ~52cm
• ei fauberkeskiötä
• ilman runkolukkoa (tosin kaikkea saa ja pitää tarjota)

viestit privana mailitse tai irkissä
mathias.lindholm[miukumauku]gmail.com // m4tu- @ IRCnet

Meillä on työhuoneella yksi Tunturi Madonna, runkolukolla tosin. Jos ei muuta mieleistä löydy, niin kysele. Se joutanee etiäppäin, jos joku sen projektiin tarvitsee. Runko on muistaakseni varsin hyvässä kunnossa ja värit on siististi cool.

Mulla olis samanlainen projekti menossa, huutonet pohjalla tosin vielä. Eli jos ei matulle kelpaa ni mä voisin basti vilkasta tota!

Basti, meitsi vois ottaa sen madonnan kyl. paljon hintaa?

Möh! No mut jos jollain muulla olis jotain vastaavaa nurkissa tai tiedossa spotti (kirppis,jätelava tjsp) josta kyseisiä vois bongaa ni helpottas etsimistä, kitos!

Niitä näkee aika salettiin parhaiten huuto.netissä. Crescentit taitaa olla yleisimpiä mixtejä Suomessa. Joudut valitettavasti kahlaamaan läpi kaikki ilmoitukset joiden otsikkona on “naistenpyörä”. Kun löydät sopivan, se on todnäk. ylihinnoiteltu (20e on ainakin cressusta ihan maksimihinta), joten älä huuda sitä (kukaan muukaan ei huuda) vaan ota yhteyttä myyjään huudon päätyttyä ja tarjoudu hakemaan pyörä pois pikkurahalla.

huudosta on kaikki ilmoituksia luettu läpi mutta tällähetkellä mixtejä on varsin heikosti myynnissä :confused:

Tikkurilan sportdivarissa on nishiki arrow lady 134€.

http://www.pyorahuolto.com/show.php?type=kaupunki&id=51

^ Toi on livenä ihan sairaan hieno. Ollut siellä aika pitkään.

Kumiluodissa oli muuten pari-kolme viikkoa sitten Peugeot P-18 runko. Ei muhveja, mutta brittikierteet.