O: Käyttämätön 16t vapaaratas

Tarjoa esim. Shimanon 16t vapaaratasta. Vain uudet huomioidaan.

Uusia vapaarattaita löytyy aika hyvin polkupyöräkaupoista.

Häh, etkö sä asb muka pidä kotona varastoituna uusia fillarin osia? Tiedä vaikka joskus tarttisi…

Kyl mä ainakin pidän… Välillä tuntuu että lojuu pienen pyöräkaupan verran käytettyä ja käyttämätöntä. (Ei kyllä oo vapaarattaita. En harrasta sellaisia.)

No saa tietysti myös antaa vinkkiä kaupasta, jossa olisi hyllyssä esim. 16t Shimanoa. Jos joku tietäis suoralta kädeltä täällä, niin säästyisin soittelemisen vaivalta. Niin ja foorumilla kysyminen ei maksa mitään. Ja syy miksi uutta kyselin, on tosiaan se, että jos jollain on esim. valmiina ostetun pyörän fiksiksi muuntamisen myötä jäänyt käyttämätön vapaaratas nurkkiin pyörimään. Käytettyä vapaaratasta kun ei mielellään osta, kun se ratas on sitten kulunut eikä ole varmuutta miten hyvin se toimii kun laittaa toisen ketjun.

Tässä olis jotain linkkivinkkiä

On kai se vähän hönttiä kysellä tuoretta palikkaa kaupoista.

Et ilmeisesti ihan sisäistänyt viestiäni. Toki osaan soitella kotimaisia kauppoja läpi tai surffailla ulkomaisten kauppojen saitteja ja tehdä siellä hakuja, mutta helpompi itselleni olisi ollut, jos joku olisi suoralta kädeltä osannut sanoa esim. “kävin eilen fillarikellarissa ja siellä oli hyllyssä yksi kappale kyseistä tuotetta”. Käsittääkseni nää foorumit on kuitenkin tarkoitettu esim. tämäntyyppisen toimintaan. Mutta helpompihan se on tietysti kuittailla ja päteä, kuin vastata jotain oikeasti hyödyllistä?

No tuotteen tyyppi huomioiden helpoimmalla olisit kylläkin selvinnyt tiedustelemalla sitä jostain puljusta. Kuitenkin täällä porukka ropaa enimmäkseen kiinteiden kapineiden kanssa. Yks 16-piikkinen kiinteä ratas oliskin tuossa pyödällä.

no myykää nyt joku se vapaaratas mehukatille kun jollain kuitenkin lojuu sellainen jossain käyttämättömänä. mä myisin jos mulla olis sellainen. sitä paitsi bmx-vapaaratas ei sittenkään taida kuulua ihan jokaisen kotimaisen fillariliikkeen hyllytuotevalikoimaan.

konkeli - 31 minutes ago » Yks 16-piikkinen kiinteä ratas oliskin tuossa pyödällä.
Merkki, malli, väri, hinta? MULLE!!!!

EDIT: ja leveys tietty?

^u goz meil