O:kaari/hakaavaimia ja ketjuruoska.

elikkäs.

mä oisin kiinnostunut hyvälaatusista kaari/hakaavaimista,keskiön ja ohjainlaakerien,rattaiden kanssa pelaamiseen.Valettu tuote ois mieleen mutta edes jotenkin parempi lämpökäsitelty “peltinenkin” ois mukava,mulle kelpaa yhdistelmäkapineet kuin nekin joissa on vain yksi “kaari”/työkalu.Toinen ketjuruoskakaaan ei olisi pahitteeksi,se saisi olla jo ihan kunnon laite,ei mitään pellistä prässättyjä enään,niitä olen saanut solmuun kun on ikiwanhoja ilman rasvaa kiristeltyjä pakkoja ja rattaita tapellut auki.

http://www.labicicletta.com/edatcat/uploads/shimano_trackchainwhip.jpg


http://www.mewillis.co.uk/Assets/images/detail/FB10212[1].jpg

Hyvä kaariavaimen, haka-avaimen tai C-avaimen, kuten noita jotkut sanovat, minä löysin IKH nimisestä firmasta 14 eurolla. Se ei ole peltinen, vaan valuaihiosta koneistettu. Siinä oli käyttöväli muistaakseni 30-55 mm, ja keskiön lukkorenkaat osuvat suoraan käyttöalueen keskelle.

Noin periaatteessa semmoisen järeän ketjuruoskan tekee myös itse. Tai vain vaihdat rikotusta ja vääntyneestä ketjuruoskasta sen peltivarren vähän järeämpään lattaan. Samalla saa haluamansa varren pituudenkin.

Tuure

-.-

ny löyty jo hyvä kapine,shimanon dura-ace ruoska/haka avain(ilman jousta yhyy ).eli ei tarvetta enää kiitos.

6 euron bbb:n avaimesta saa justiin hyvän haka-avaimen viilaamalla ton pään vaan tasaseks, ja ratas menee paikalleen ajamalla (eli pyörä seinää vasten ja reipas polkasu), irtoaa sit jarruttamalla.

hoolie - 14:44, 4.11.2009 » ny löyty jo hyvä kapine,shimanon dura-ace ruoska/haka avain(ilman jousta yhyy ).eli ei tarvetta enää kiitos.
Mistä löyty? Vois itelleen hommata moisen kanssa, niin sais vihdoin palauatettua ton jousellisen version ja lainailla sit omaansa.