O: Fiksi runko 190cm kuskille

Meni raleighista keskiön kierteet paskaks, joten edessä onpi varmaan uuden rungon hankinta. Kaikkea saa tarjota, mutta kierteellinen haarukka ois kiva niin ei tarvi hirveesti palikoita vaihdella. Jos mitään ei löydy niin joutuu speksaa bränikkää tuubia jostain ittelle.

Tos ois hätävara. Ei luulis ainakaan pettävän alta.

Jos tykkäät tosta Raleighistasi, niin osta siihen sellainen kierteetön keskiö.

Tämä on edelleen vapaana:

http://kotisivu.dnainternet.net/leutola/Bianchi2/Valokuvat_2.html

Paina " toista kuvaesitys " nappia tekstin ja kuvien välistä.

Tuolla arvokkaalla Bianchin merkkikohtaisella 130 mm stemmillä 85 euroa, parilla erimittaisella vähän lyhyemmällä SR stemmillä 60 euroa.

Runko + haarukka + keskiölaakeri (vanhanaikainen Sugino, joka hyväkuntoinen, mutta siitä puuttuu tiivisteet) + ohjainlaakeri + jompikumpi yllä mainittu stemmivaihtoehto.

Siihen tuli kommenttia, että “tarttis jotain projektia” , mutta kun ei tullut yv:tä eikä mitään, niin päättelin kommentin vain kommentiksi. Tai sitten oli taas kyseessä jokin viestintäkatkos tai esim. avaus ehkä keskusteluun hinnasta ?

Pysyn toistaiseksi hintavaatimuksessa, koskapa se on nyt omakustannustasoa.

Haarukoista: Ne ovat ihan aikuisten oikeasti ihan siistit ja kiiltävät, kamera jotenkin poimii joka mikroskooppisen naarmunkin ja näyttää ne aivan tajuttomina urina ja skraadeina. Haarukat ovat siis oikeasti sileät ja kiiltävät. Piti nyt ihan mainita tämä erikseen. Ne ovat olleetkin tuollaiset, eikä niitä ole millään jipolla (=happo) siistitty. Suosittelen kuitenkin niiden lakkaamista, koskapa nykyiset happosateet syövät jo kromausta.

Pyörä täytyy maalata. Suosittelen pysymään mustassa, hiomaan vanhan maalin kevyesti ja pistämään päälle ohuen kiiltävän kerroksen mustaa automaalia. Somisteet ja muhvien reunukset sitten sillä Celeste värillä, mitä Bianchissa aina pitäisi olla jossain muodossa.

Haarukan päät ainakin sopivat fiksiksi, vaikkeivat oikeaoppiset rata sellaiset olekaan. Geometria on kyllä maantiepyörän sellainen… jos äkkinäistä ratarunkoa havittelet, niin tämä ei ehkä ole sellainen.

Tuure

-.-

Ihan uteliaisuudesta: Mikä rikkoi Raleighin keskiön ?

NKOTB: Tos ois hätävara. Ei luulis ainakaan pettävän alta.

Ei niin. Poistin oitis.

… ja nopeat syövät hitaat …

 [b]8-)[/b]

Tuure

-.-

Ja sitä suuremmalla syyllä: Bianchi on myynnissä. Se on kaunis ja wanha ja eksoottinen. Siitä saa hyvän fiksin, jos on vähänkään kätevä käsistään.

Siinä oli raleighin omat kierteet johon työstimme henryn kanssa brittikierteet. Eivät vain kestäneet. Nyt vetopuoli pyörii tyhjää.

vois kai siinä vielä käyttää kierteetöntä laakeria?

mikimiki - 4:48, 29.8.2009 »

vois kai siinä vielä käyttää kierteetöntä laakeria?

Jos siinä on 73mm leveä Raleighin muhvi niin normaali YST ei yllä - kokeiltu on.

Muhvi on vedetty 68mm eli käy, mut ajattelin et nyt vois ihan hyvin fixuttelun seuraavalle astraalitasolle, kun homma on todettu hauskaksi. Siksi siis uusi runko ja tuon vanhan pistän kiertoon jollekkin kelle kelpaa kierteetön keskiö.

Näyttää siltä, että sekä Bianchi että Crescent Competition 12 on nyt myyty. Kiitos mielenkiinnosta.

Tuure

-.-

Tehdään vielä semmoinen lisäys että keskiön on syytä olla 68mm BSA.