O: Charge Spoon -satula, Shimano R-451 jarrut (HKI)

Ostetaan:

  • musta Charge Spoon -satula.
  • mustat Shimanon R451 -jarrut; pelkkää etujarruakin voi kaupata

Mieluiten nouto Helsingistä.

PM, tahi soitto/viesti puhelimeen numeroon o45 63o 1938


vanha viesti arkistoja varten:
Ostetaan kompaktidroppi 1" 26.0 mm (~2.6 cm) clampin stemmiin. Leveys “normaali”, eli siinä 40 sentin huitteilla. Ei tarvitse olla hipoa, enkä kovin paljoa haluaisi maksaakaan. Musta, kirkas, kaikki käy. Käytön jäljet eivät haittaa, kunhan ei ole rakenteellista vauriota. Aluumiini on hyvä materiaali.

edit. Nonnii: mittayksiköt kuntoon yrityksellä III

edit2: kaaosta setvitty
edit3: toiveita lisätty

does not exist, tee itsellesi palvelus ja osta nuudeli

voi olla helpommin sanottu kuin tehty löytää 25.4 kompakt. jos siis haetaan tämänmöistä profiilia

helpota elämääsi ja hanki stemi 26.0clampilla? valintojen maailma aukenee…

Ah, olettepa oikeassa. Vanhasta tottumuksesta ja sen enempää ajattelematta iskin tuon 2.54". Eli 2.6" clampilla. Ja joo, just tuollaista profiilia, eli droppia, johon tulee “suora” ja kämmentä tukeva ote kun ajaa hupuilta.

En nyt haluais saivarella mut 2,6 tuumaa on pyöreesti 6,6 senttiä eli vähän yli kaks kertaa OS-tanko elikkäs tuskin semmostakaan ettit

e: Niija avausviestin 26" on semmonen maastopyörän kiekon kokonen klämppi eli aika iso

eh, no editoin sen pisteen sinne aloitusviestiinkin.

vanttera - 13:10, 12.11.2013 » En nyt haluais saivarella mut 2,6 tuumaa on pyöreesti 6,6 senttiä eli vähän yli kaks kertaa OS-tanko elikkäs tuskin semmostakaan ettit e: Niija avausviestin 26" on semmonen maastopyörän kiekon kokonen klämppi eli aika iso
ahahahaha

Ok, hieno juttu, mut jos haluut ostaa semmosen ohjaustangon missois joku oikeasti olemassa olevan kokoinen clamp ni laita sinne avausviestiin et “O: Kompaktidroppi 26.0mm clampilla”

:smiley: Ah, mahtavaa, nyt vasta rekisteröityi! Joo, konvertoin tuossa tuumia ja millejä vähän omalla tavalla keskenäni. Vaihtamalla yksikön merkit keskenään. Ja siis mitä hittoa: päivä on vasta puolessa ja mä oon näin pihalla. Ei ole työnteko ihmistä varten, ei. (Ja pelottaa miettiä, että mitä oon saanut töissä tänään aikaan, jos keskittyminen tätä tasoa. Ei pelkoa: en suunnittele siltoja tmv.)

tossa listaa lontoosta jos kiinnostaa itse lähteä kuitenkin etsimään. kaikki 26.0mm.

dänks, noutoa helsingistä toivon.

FF - 13:19, 12.11.2013 »

tossa listaa lontoosta jos kiinnostaa itse lähteä kuitenkin etsimään. kaikki 26.0mm.

Uppailen vielä kommentin tohon listaan: ainakin Deda ja Bontrager mittaa tankonsa eri lailla. Dedan piegassa on noin 10mm vähemmän reachia kuin SSR VR-C:ssä. e. vertailumitat otettu siis ramppi vaakatasossa.

…ja Deda Piegaa ei taida enää saada kompaktiversiota, vain ergoa? Tai ainakaan ite en sitä kompaktia enää löytäny kun viimeksi tämmöstä etin.

Vielä uppaus: eli haussa kompaktidroppi mielellään 26.0 mm kiinnityksellä. Harvinaisiahan nämä vissiin ovat, mutta ainakin Dedalla ja Bontragerilla näitä on, eli jos jonkun nurkissa pyörii, niin saa tarjota. Lyhyestä reachista plussaa.

TAI:
kompaktidroppi OS-kiinnityksellä ja 1" 1/8 OS stemmi 70 millisenä. Mustaa tai kirkasta, muutekin värit huomioidaan, sillä ulkonäkö ei merkkaa enää mitään rolleria kootessa.

Lisää ostotoiveita ja uppaus samalla!
Myykää mulle Chargen Spoon -satula. Ja kompaktidroppia olen edelleen vailla myös.

uppaus, eli ostetaan musta Charge Spoon ja Shimanon jarrut, ks. aloitusviesti