O: Cantilever-jarrut

Ostan cantilever-jarrut cyclocrossariin. Jarrut ovat väliaikaisratkaisu (tuli verkkokaupasta väärät jarrut), joten halvalla pitäisi päästä. Tosin jos on jotkut hyvä t CC-jarrut tarjolla, voin ehkä harkita jotain hienompiakin. Tarvitsen jarrut eteen ja taakse sekä välivaijerit ja kiinnitysruuvit.

Näitähän oli kaikissa vanhoissa maastureissa. Veikkaan että jarruja pyörii jengin nurkissa.

Ostaja Vallilassa, meili erkko(at)nic(piste)fi

Vallilasta pyöräilet vaikka ilman jarruja halpaosien taivaaseen eli Kyläsaareen. Kierrätyskeskuksen takana kaupungin Uusix-verstaan fillariosasto purkaa kyttien huutokaupoissa myymättömistä yms rilloista helvetillisen määrän osia ja kuntoutujasuojatyöläisten voimin sitten puhdistaa ja lajittelee nää.

Kaikki on käytettyä, mikään ei ole kallista ja palikoita tosiaan löytyy viimesten ehkä noin neljän vuosikymmenen fillareista skaalaa hippi-toi-vietnamista-halvimman → kolaroitu xtr-viispyöräjousitettu-lycraohjus joten jos jaksaa kalastaa aikansa niin sieltä saa tosi hyvääkin.

Joka tapauksessa siis jos tarve on saada äkkiä jarrut tarpeeseen x optimoiden hintaa halvimmaks niin tuota paikkaa paremmaks on tietääkseni mahdoton päästä.

Muistaakseni osote on Kyläsaarenkatu 54, joka tapauksessa siis siitä kuppakeskus arabian risteyksestä näkyy.

Ja jos ghettomeininkiä kaipaat, niin otat kuusiokoloavaimen messiin ja käyt vapauttamassa kurvissa olevan scott timberin rungon halpiscanteistaan.
Pyörä taisi olla siinä grillin vieressä ehjänä vielä keväällä. Nyt siinä on jäljellä lähinnä tolppaan lukittu runko sekä tarakka.

temmi_hoo - 1 day ago » Muistaakseni osote on Kyläsaarenkatu 54, joka tapauksessa siis siitä kuppakeskus arabian risteyksestä näkyy.
Arabian kauppakeskukselta käsin näkyy se rakennus. Iso punatiilinen tönö, jonka kylkeen on maalattu "rakennusmarkkinat" sekä kierrätysmerkki. Kyseessä on siis tämä: https://www.yksivaihde.net/old/508/6139