O: 1"-1 1/8" adapteri

Ostetaan adapteri, jolla saa 22,2mm sisähalkaisiltajaan olevaan haarukkaan törkättyä 1 1/8 stemmin.

Stadista, toimitus keskareille mieluiten. Tai sit meen kostoksi asioimaan pyöräkauppaan niin kuin eilen.

Onks tollasia olemassa? Veikkaa, että tarviit väliin shimmin. Ainakin noi BBB:n jatkopalat on 22,2->25,4

Mulla on muistaakseni jossain jemmassa yks Dedan musta tollanen adapteri mutta se on 1" stemmille eli tartteen vielä sen 1" → 1 1/8" shimmin. Voin kaivella laatikkoja iltasella jos kiinnostaa?

Kerro sitten eki meille muillekin mistä löysit.

Te ootte ihan yössä, tossahan sellainen adapteri on linkin takana, tosin aika kovaan hintaan?

@NKOTB: Eikös tuossa linkissä ( http://www.bikeshop.fi/index.php?module=ekauppa&type=2&product=SM2870&listpos=3 ) juuri tuollainen ole. Taidan tilata, mutta piti kokeilla jos olisi ollut hyllyssä jollain.

@jussi: too much purccaviritys jos vielä shimmaa, en ehkä omalla massalla uskaltaisi runttailla menemään… vaikka kai se kestäis.

EDIT: me slow

Tietääkseni joidenkin Ahead-stemmien mukana tulee sellainen shimmi ja myydään niitäkin muutamalla eurolla jossain, itsellänikin on sellaine Salmonissa stemmin välissä, mutta ok.

Edit, kuvan kanssa.
http://www.sjscycles.co.uk/images/products/3618mpart_l.jpg

Ooh, nyt on pakko hehkuttaa: tilasin adapterin tuolta Bikeshop.fi:stä aamupäivällä. Tilaus oli helppoa ja tuli asianmukaiset vahvistukset jne. Nyt tuli kuittaus että on toimitettu postiin ja mukana jopa seurantatunnus. Vähänkö hienoa, että kotimainen (tai no Turkulainen) verkkokauppa toimii näin ripeästi.