NR4V // 10.-11.8.2023

NIGHTRIDE 4 YEARS

Suomeksi alla!

It’s been almost four years since we started organizing weekly Nightrides in Helsinki, and in order to commemorate this milestone, we’re having a small get together on the 10th and 11th of August!

Event schedule:

10th of August - Special Nightride - Slightly longer and harder going than the usual Nightrides! We’re looking at riding about 50 - 60 km along the following route: TBA

Meet up at 19:30 and roll out at 20:00 sharp!

11th of August - Alleycat! - 2.5 hours of sweaty goodness. This year the theme is yet again an entrance exam for a courier firm:

CITY BOUNCE Courier Service is hiring! We’re looking for riders steezy and reliable to help provide our customers with the best courier service. We expect new riders to have a good grip on the streets - both on paper and in practice! But not to worry, everything you need to know can be learned on the job.

Here’s what you’ll need:

  • A pen or two (very important!)
  • A messenger bag or other carrying instrument for small deliveries
  • A mobile device with cell service!
  • A friend, but if you don’t have one we’ll arrange you one at the start!
  • A lock!

Arrive at Ruoholahdenpuisto park by 17:45 on the 11th of August to participate!

Seen you in August, or hopefully before that on a Nightride! :smiling_face_with_three_hearts:


Elikkäs! On kulunu melkee 4 vuotta siitä ku ruvettiin järjestämään viikottaisia Nightridejä, ja näin ollen elokuun alkupuolella koittaa jälleen aika juhlistaa kulunutta aikaa. 10. - 11. elokuuta kokoonnutaan seuraavanlaisissa kuvioissa:

Aikataulu:

10. elokuuta - Erikois Nightride - Tavallista hieman pidempi ja hikisempi, n. 50 - 60 km ajamista seuraavanlaista reittiä: (ilmoitetaan tässä myöhempään ajankohtaan)

Tavataan klo 19:30 ja lähetään rullaa klo 20:00 tasan!

11. elokuuta - Ällärit! - 2.5h hikistä tykittelyä! Tänäkin vuonna teemana lähettifirman valintakokeet:

CITY BOUNCE lähettipalvelut etsivät uusia kuljettajia! Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, eli luotettavaa ja tyylikästä lähettipalvelua. Uusien lähettien odotetaan olevan katujen sykkeessä - sekä paperilla että käytännössä! Mutta ei huolta, voit oppia kaiken tarvittavan tehdessä!

Mukaan tarvitset:

  • Kynän tai kaksi
  • Lähettilaukun tai muun kantovälineen pieniä kuljetuksia varten
  • Puhelimen jossa toimiva sim
  • Kaverin, mutta jos et löydä, sellainen voidaan järjestää lähdössä!
  • Lukon!

Saavu Ruoholahdenpuistoon viimeistään klo 17:45 11. elokuuta osallistuaksesi!

Nähdään elokuussa, tai toivottavasti jo aiemmin Nightrideillä! :smiling_face_with_three_hearts:

38 Likes

Tankkaus aloitettu älläreihin Viikkarin buffassa. NCMC taputeltu, eiköhän torstaina ja perjantaina mennä!

4 Likes

Tää toba mennyt nyt täysin ohi.
Mukavaa kisailua kaikille, en valitettavasti pääse paikalle.

No tosiaan, mut onneksi näyttäs torstaina olevan kalenterissa tilaa. Prideis oli puhetta et joku saattas tarvita tuubikumia, otanko messiin? PM.

2 Likes

Erikoispitkä nr ilman kumin puhkeamisen pelkoa? kyllä kiitos. laitettu! <33

3 Likes

Jooh! Tosiaan tää on tällä viikolla, torstaina 19:30 meetup Dallapé ja yritetää ajaa joku 55-60km. Lähtö 20:00. Perjantaina ällärit ja ne on sit kunno meno ällärit! Ja kuten vähän on vihjailtu nii jos on joku samanliekkinen kaveri nii kannattaa ottaa mukaan. Startti tasan kuudelta nii olkaa vähä aikasemmi ainaki paikal!

In English:

So the event is this week, a 55-60km night ride on Thursday, meet 19:30 roll out at 20:00. On Friday we have an alleycat and I guarantee a fast paced race. You will race with a partner so if you have a likeminded person in mind be sure to come together! (No worries though we will pair people at the start as well). Race starts at 18:00 sharp, which means you need to arrive before that!

3 Likes

Tämäkin tapahtuma on Yksivaihteen tapahtumakalenterissa.

3 Likes

Ei ollu tunti sitte. :smiley:

1 Like

katotaan miltä tuntuu sit perjantain duunipäivän jälkeen et mikä on fiilis pariälläreihin :DDDD

3 Likes

Illan reitti julkaistu! Tonight’s route has been released!
Muistakaa että lähtö on tasan 20:00, ja hengailua on 19:30 etiäppäi.
Start at 20:00 sharp, meetup 19:30.

Huominen älläristartti on Ruoholahdenpuistosta (eli jossain niistä ruoholahden kanavan varrella olevista viheralueista.)

Tomorrow’s alleycat starts at Ruoholahdenpuisto, which refers to the grassy areas around the Ruoholahti canal. Basically meet at the canal :joy:

Ällärien starttipaikka muuttunut, aikataulu sama? Eli 17:45 infot?

1 Like

Huh hyvä ku muistutit, en tajunnu et olin jo aiemmin sitoutunu johonki paikkaan. Mut joo eli uus paikka korjattu alotuspostaukseen kans, ja 17:45 infot.

3 Likes

Todellakin! Rullasin aamulla laivasta ulos skattalla ja lähin tykitteleen jo manseen mutta käännyin oulunkylässä takasin kun huomasin tämmöset juhlat!

Nyt Kaisaniemen puistossa lounastelua, varusteiden kuivattelua ja ajoihin latautumista.

6 Likes

Kohta vedetään. Helenan ekat ällärit, heti ns. syvään päähän.

1 Like

Kiitti eilisistä ajoista. On aina eri kiva ajella muiden perässä, kun tuntemattomat maisemat vaihtuu eikä tartte miettiä navigointia.

Oli tosi veikeä fiilis siinä Jokiniemessä, kun putkelle noustessa molemmat etureidet kramppas samaan aikaan ja pysähtymätön jauhava mylly vaan jatkoi pyörimistä. Pysyin kaikesta huolimatta pystyssä. Ehkä ens kerralla, jos on taas sadetta ja kosteet kamat päällä, niin lyhyemmät tauot ettei lihakset pääse jäähtyyn. :+1:

4 Likes

Kiitti @Carl, @tehtavienhallinta ja @Sono, oli hyvät pariällärit! Kiitti myös muille kisaajille. It was really nice that you messed the pairs and got some alleycat rookies paired with usual suspects.

Got gassed out in the first sprint to Karhupuisto but found my legs pretty fast. Communications with Ben went really well and we rode good. Congrats to Sippo and Tuure for best pair result!

7 Likes

Yllä tulokset!

Kiitti kaikille osallistujille nyt torstaina ja perjantaina. Tuli vähä taas sählättyy torstaina mut päästiin kuitenki takas kuplaan ja kastuttiin aika vähän onneks. Ja hyvää sumuu oli niiku pari vuotta sitten vuosijuhla ajoilla!

Perjantaina päästiin ajamaan, ja oli suuri ilo päästä kirjottamaan kirjallista koetta niiku viime vuonna. Tuntu kans et jengi eläyty tosi hyvin siihe lähettikokelas rooliin, paras oli ku Miro oli jotenki silleen et kai se viel saa hommii?
:smiling_face_with_three_hearts: :heart_on_fire: Toivottavasti ei tullu liian paljon ajamista, mun järkkäämät on nyt pari edellist kertaa ollu aika intensiiviset ku on monta manifestii ja niit on enemmä ku kukaan jaksaa tai ehtii ajaa.

Kaikki voi kyl ällärien osalta taputtaa must selkäänsä, näytti silt et kaikki teki kaikkensa ja yritti parhaansa mukaan saada tiiminsä voittoon! Olin jotenki mega ylpee kaikist :blush:

Tällasta! Kiitti viel kaikille, ja nähää streetseil, torstaisin ja ens vuon!

8 Likes

Kiitti @Carl hitosti taas! Nää muutamat sun järkkäämät on ollu kyllä, huhhuh. Kärsin aina, kun selitän jolleki et “No siis ne ällärit on vähän niinku ‘kaupunkisuunnistusta’, mutta pyörän selästä.”, koska esim. noi perjantain ajot oli taas ihan witusti enemmän :smile:
Kyllä, tuli suunnistettua, mut hei… Toi luova aspekti ton kisan ja eventtien suhteen ylipäänsä, on ollut kyllä joka kerta magee todistaa. Kiitti teikän panoksesta :pray: !

HQ:lta ekalle manifestille meinas jo maitohapot pilata reissun, ku I tried to keep up with Ben :call_me_hand: No ei mitään, ilo paperisesta kartasta (kiitti @Sono!) ja don’t wanna dissapoint my partner @Leevi, anto voimaa. Kommunikointi parin kans skulas, Leeviltä hyvät ja selkeet plänit ja sit nakutettiin rasteja menemään! Muutamia henk.koht. virheitä, mut ei niin paljon pummeja ku ennen, nice! Jatkuvaa Ben chasing me and me chasing Ben, täähän rupee jännittää. Loppupuolella alko sit Karhupuistoon kiipeämiset kyllä näkyyn ja tuntuu… Havahduin A4 -manifestia HQ:lle kiitäessä, että se on tippunut matkasta. Sieltä se tuli, dissapoint Leevi… Et tässäks tää nyt? Vikalla vartilla hyvä kisa wähä wituiks, varmuus siitä et Ben änd The Count are way ahead now?
Mut eipä vissii! Parilta tuli hymiöö tiimichattiin ja sit kelasin et City Bouncelle hitosti coolimpi tilanne pahoitella asiakkaalle kamojen myöhästymistä ku sitä että kadotettiin ne kamat. Ei auta, piti kiivetä Kalliolle viel kerran. Rastivahti @tehtavienhallinta oli just pakkaamassa Omniumia kun tulin, heitti manifestin kouraan ja huikkas, että 9 minaa aikaa palata HQ:lle. No, siinä tais mennä 10, eli ei voinu kun pahoitella ja antaa kohtalon puhaltaa noppiin :person_kneeling:
Maalissa paljastu, et en tiputtanut sitä manifestia. Olin vaan siinä rastilla jättänyt sen maahan :clap:

Kiitti järkät ja jeesit!
ja kiitti kaikille ketkä oli, nasta tunnelma maalissa!!

12 Likes

Täs on kyl kullanarvoinen neuvo älläreistä haaveileville. Manifestilla on kaks paikkaa: käsi ja tasku. Ajatus siitä että sen voisi kätevästi laittaa hetkeksi esimerkiksi satulan päälle (arvaa mistä tiiän) pyörää lukottaessa on tie tuhoon.

1 Like