NCMC 2024 FUNDRAISER ALLEYCAT //19.4 HELSINKI

VIIKKO HEL-POR-HELIN JÄLKEE VEDETÄÄ!

Tervetuloa kisaamaan perjantain 19.4 klo 18:00 eteenpäin (saavu 17:30) hikiset kaksi tuntia streetsien nopeimman tittelistä. Yllä teaser kuva ja lisää tietoja, esim. lähtö ja maali julkaistaan tänne lähempänä tapahtumaa. Tarvitset kuitenkin ainakin seuraavat:

-kynä
-kypärä
-laukku
-hyvä mieli

Ja mä ja @chillisti taataan et on hikistä, hauskaa, ja just sen verran ajettavaa kun haluut. Ja yritetään tehä semmonen että pääsette näkemään toisianne kisailun aikanaki!

Tarkoituksena on tietenkin kerätä varoja pohjoismaisten lähettimestaruuksien järjestämiseen Kööpenhaminassa. Lahjoittaa voi sen verran kun haluaa tai pystyy, ja Kööpenhaminasta on luvattu nopeimmille ilmainen osallistuminen mestaruus kisoihin!!!

Nähdään viivalla!

In English:

A week after HEL-POR-HEL we ride again!

We welcome you to race on Friday the 19th of April at 18:00 (arrive 17:30) for a sweaty two hours to determine the fastest of the streets! The image above is a small teaser of the race to come, and more information such as the start and finish locations will be announced closer to the event in this thread. However, you will need at least the following:

-a pen
-a helmet
-a bag
-a positive mindset

Me and @chillisti on the other hand will guarantee a race that’s sweaty, fun and just as intensive as you need it to be. We’ll try to make sure you get to see each other during the race as well!

As a fundraiser event there’s a chance to make a small donation (0-10€) towards the nordic cycle messenger championships in Copenhagen. The kind organizers over there have also promised free registration to the championships for the fastest at the fundraiser race!!!

See you there!

25 Likes

Viimeisimpien tietojen (buffet-aikataulujen) takia nää ällärit taitaakin olla hyvät alkulämmöt HEL-POR-HEL:ille!

7 Likes

Pääsispä mukaan! aina niin hyvän mielen tapahtumia :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

voi hemmetti maksoin jo köpiksestä

5 Likes

Nopee muistutus: tää on tän viikon perjantaina! Lähtö ja maali vielä päättämättä, mutta Teollisuuskadun eteläpuolella ovat varmasti molemmat :blush: Mitää ei päätetty muuta ku että perjantaina nopeet syö hitaat, ja että tarroja olis kiva olla kaikille, niimpä tässä nopee teaser.:

A brief English translation: On Friday we’re racing, and this time speed is guaranteed to be rewarded! We decided to order some stickers for everyone as well, a quick pic of one above! Start and finish locations are yet to be determined, but they’ll be somewhere fairly central for your convenience. See you at the start!

15 Likes

Startti on huomenna Dallapé-puistosta 18:00 tasan! Eli oo paikalla 17:30 tai vähintään 17:45 et ehit kuuntelee säännöt. Maali on Lapinlahden puistikossa, ja siitä suunnataan varmaan johonki läheiseen baariin.

Start tomorrow at Dallapé-park 18:00 sharp, so be there at 17:30 or at least 17:45 so you have time to listen to the rules. The Finish is at Lapinlahden puistikko, and we might head to some nearby bar from there.

7 Likes

4 Likes

Sopivasti alkoi eilen vasenta polvea särkemään, mut tuun ajaan nyt ainakin yhden rastin. Mobilepay jo laitoin tulille.

3 Likes

kevät antoi parastaan ja hauskaa oli. kiitos!

4 Likes

Ehk tiukempi rapsa huomenissa, mut olipa kiva nähä jengii ja hyvä, ettei sää karkottanu ihan kaikkia XD. Viivalta lähti 11, ja näin he sijoittuivat (OVERALL):

 1. sija: Simo 350€ 19:41 OPEN WINNER
 2. sija: Pablo 350€ 19:56
 3. sija: Axel 195€
 4. sija: Santeri 170€ (ajo oikeest nopeimman TT:n)
 5. sija: Okko 165€
 6. sija: AMT 155€
 7. sija: Visa 145€
 8. sija: Eli 135€ WTNB WINNER
 9. sija: Silja 130€
 10. sija: Kasper 90€
  DFL: Henni 20€

Konsepti lyhyesti: jokaisen rastin pystyi erikseen palauttamaan HQ:lle. Ensimmäinen, toinen, ja kolmas saivat 25€, 15€ ja 10€. Loput palauttajat 5€. Ravintoloita oli kaikki rastit, ja maaliin tullessa sai käteen vielä yhen ekstra rastin, josta otettiin aikaa. Rastien rahat oli laskettu isommalle porukalle nii täs kävi nyt silleensä et kuitenki kannatti käydä vähäse isompi rundi ajamassa xD rip. Mut ehkä joskus uusiks! Ainii ja lahjoitettua rahaa tuli joku ~75€ nii aattelin että voisin suoraan satkun laittaa niille!

Niin, ja ilta jatkui Street Pride baariin, missä oli oikeen mahtava meno 6/5 kiitos kaikille ketkä siellä olivat. Ja ultra iso kiitos vielä kaikille kisaan osallistuneille!!!

EDIT:: laitan kuvan vielä manifesteista muistoksi:

9 Likes

olis ollu kiva jäädä sosialisoimaan, mutta muut velvoitteet puski päälle

1 Like


Overall voittaja ja hänen pyörä. Mad respect :handshake:.

13 Likes

Noniin nukutun yön jälkeen voin laittaa tämän kertaisesta pientä kokemusrapsaa.

Töistä lähtiessä huomasin, että Rossinin takahaarukka oli vetopuolelta läpihalki ja valtava turhautumisen aalto pyyhkäisi yli, sillä keväisen pyöräilyn superviikonloppu olisi alkamassa. Noh varovaisella ajolla kotiin, talven 26" maasturifiksi kuvioiduilla paksuilla renkailla alle ja sellaisilla fiiliksillä, että tunkataan nyt sitten.

Lähtöpaikalla sääntöjen selittämisen jälkeen päätin ottaa varman päälle ja riskeerata kaiken heti alkuun tekemällä lenkin Kaisaniemeen, Krunaan ja muutamaan Kampin takaiseen rastiin sillä ajatuksella, että kerkeän tarkistuttamaan manifestin niihin aikoihin, kun toinen manifesti vapautetaan. Paljastui, että olin ekana käymilläni rasteilla, ja että oltiin tehty Pablon kanssa melkein sama kiekka päinvastaisessa järjestyksessä sillä erotuksella, että olin minuutin-pari nopeampi ajoituksessani kontrollille palatessani.

Jännitys kasaantui: “Hitto nythän on ihan hyvä sauma pärjätä.”

Uuden manifestin rastit karttaan ja uudestaan samaa reittiä kohti ydintä. Tällä kertaa Kaisaniemestä Kaartinkaupunkiin, Ullanlinnaan, Punavuoreen ja sieltä Jätkäsaaren perukoille. Ajattelin, ettei kukaan sinne lähtisi rasteja haalimaan ja takaraivon ajatus oli, että saisin niistä ykköskäynnit. Ajattelin, että koska eka manifesti meni niin hyvin, niin minun ei tarvitse lähteä turhan kauas Kampin kontrollista etsiäkseni käymättömiä rasteja.

Jätkäsaaresta laskettelu kohti Kamppia, akku alkoi prakaamaan Jätkäsaaresta palatessa pudottaen 5-10% akkua parin minuutin välein. Akkua jäljellä 5%. Pistin korvantaa muutaman rastin Kampin päässä, hain ne ja tähtäsin Lapinlahden puistikkoon sille kellonlyömälle, kun manifestin pääsee tarkistuttamaan.

Paikalla ei ollut vielä kuin pari tyyppiä, huh! Ilmeisesti suunnitelma onnistui ja rahaa ropisi rasteista. Kolmas manifesti, yhden rastin TT kouraan ja puhelin sammunut. Huhuilin osoitetta ja joku sen huikkasi. Tajusin, että hitto Eli lähti just oikeaan suuntaan, joten ei muuta kuin Albertinkadulle pikimmiten josko näkisin mistä kohtaa Eli kääntyy. Vihreä aalto, runtaten menemään. Samaan aikaan rastilla Elin kanssa ja tuurilla löysin inahduksen aikaisemmin vastauksen ja ei kun Fredaa takaisin.

Manifestin palautus ja sitten jännittämään, että miten käy, sillä muille jäi kuitenkin vielä aikaa kiriä. Karttapalveluun tottumisen kiroja meinaan, itseluottamus omaan navigointiin on aika heikoilla.

Olen tosi iloisesti yllättynyt miten hyvin pelattiin yhteen maasturin kanssa, ja miten kivaa oli lopulta ajaa ennakkoon tapahtuneesta vastoinkäymisestä huolimatta.

Kiitos Carl ja Eetu järjestämisestä, sillä teema, toteutus ja käänteet oli aivan huippua! <3 Kunnon adrenalin rush.

13 Likes

Tähän kans vähän semmonen soveltuva vertaus on, et suutarin lapsella ei oo kenkiä (mekaanikon pyörä rapisee, kopisee, klappaa jne). Talven jäljiltä laiminlyöty, keväthuolto tekemättä jne. :smiley:

3 Likes