MYYTY

myyty

Oiskos raami maksanu alle 400? :wink: keula on sit rossinin keula ja runko ei ole pursuit vaan aika-ajo eli tt-runko. Ei siinä, runko on ihan nätti ja arvokas mutta luukutusmielessä kanmattaa joko myydä pelkkä runko ja ehkä keula tai kasata kompliitti paremmalla maulla!

Eli luukuta vaan, mutta älä julkisesti kuseta porukkaa, tai korjaa tän jälkeen ainakin myynti-ilmo.

Vähän kyl cyclist mietityttää toi sun homma, kun sulla on Torissa jatkuvasti sekä myynti-, että ostoilmoituksia näistä klassikkopyöristä. Hintakin tuntuu nousevan, vaikka osat vähenee hetken säilytyksen aikana. Tää kyseinen tosin taisi olla vaan runkona sen 370€ tms.

Lisäksi tuotetiedot tuppaavat olevan vähän sinne päin, tai sanotaan olevan parempia osia kuin mitä oikeasti ovat. Tiedä sitten, että onko tietämättömyyttä vai ei. Tolla määrällä mitä noita sun kautta liikkuu, ni luulis jo tietävän mitä myy. Tai ottaisi edes selvää, ennen kuin myy Chorusta Super Recordina.

Mut siis jatka vaan luukuttamistas jos haluat, vapaa maa ja niin edelleen, enkä mä sitä sulta kiellä. Henkilökohtaisesti vaan vituttaa tuollainen toiminta. Mut kaikkee kivaa hei ja peace and love ja sen sellasta. <3 Pyöriä nää vaan on. :slight_smile:

Mielestäni on jo kusetusta olla mainitsematta, että rungossa on ruostelätkiä. Mystisesti kuvat ja maininnat asiasta hävisivät kun päätyivät tämän uuden kaverin haltuun.

Alkuperäinen myyjä toimitti kuvia pahimmista ruostekohdista. Valitettavasti reissun takia jäi vastaamatta ja nähtävästi meni runko “parempiin” käsiin…

Ihan vain tiedoksi jos joku aikoo kyseistä settiä ostaa.

Ilmoa korjailtu, kiitosta vaan kommenteista.

Samaa mieltä Uomon kanssa, pyöriä nää vaan on.

Oijoijoijoi aikamoista meininkiä