myyty

myynti-ilmoitus oli projekti-alueella, joten siirrän sen oikeampaan paikkaan tänne torin puolelle.

lue kuitenkin koko projektilanka ensin.

jos 575 mm pitkä kisakäyttöön waterfordissa, michiganissa true temper ox platinum -huippuputkista käsin hitsattu custom-runkosetti + true temperin alpha q -kokokuitukeula jarruineen on sinua varten, voin tästä luopua. rungon paino hieman alle 1,8 kg eli runkosetin pohjalle rakentaa helposti alle yhdeksän ja vähän suuremmalla panostuksella jopa alle kahdeksan kilon teräsrunkoisen kompliitin ympärivuotiseen käyttöön.

paras ja monikäyttöisin polkupyörä, jolla olen tähän mennessä ajanut, mutta sentin liian lyhyt. geo hieman modattu 58-kokoinen crosshairs, 176-millinen emäputki, slouppaava vaakaputki ja taaksepäin aukeavat pinnoitetut dropoutit. takana integroitu cantihangeri sekä lokari- ja tartsikiinnikkeet.

kiinnostu niin mittailen kaiken tarvittavan ja kerron joka ikisen detaljin.

http://goo.gl/irixmG

ajettu on, mutta runko on kilsoihin nähden hämmästyttävän hyvässä kunnossa, myös esteettisesti. ei kaatuiltu tai temuttu muutoin.

runko, keula, musta kingin laakeri, paulin cantihangeri, sram shorty ultimate -huippucantijarrut käytännössä uusilla kool stopin musta/salmon-paloilla sekä tolpan kaulus, pulloteline ja sramin gxp -keskiö yhteensä 800 750e.

pelkkä runko maksaa tällä taalan kurssilla suomeen kuljetettuna kaikkineen n. 1,5 kiloeuroa, keula noin 350 e ja mukana on vielä muuta palaa 280 eurolla.

vaikka mieluiten koko paketti, niin myös palastelua voidaan pohtia mikäli tahtoo esim. pelkän rungon, vaikkapa levari-/vaihtajakorvakkeen modauttelut mielessä…

kiinnostuneita on ollut erinäisille paketeille, mutta mieluiten myisin koko setin kerralla. hinta on minusta joka tapauksessa varsin kohtuullinen - mutta omankin näkemyksensä saa toki esittää.

Oho. Jos ei olis mulle iso, ostaisin heti, koska tiedän, että Crosshairsia parempaa teräskrossirunkoa saa hakea…

stenu - 11:08, 18.6.2015 » Oho. Jos ei olis mulle iso, ostaisin heti, koska tiedän, että Crosshairsia parempaa teräskrossirunkoa saa hakea..
Tämän hankinnalla siis loppuu se paremman etsintä ja elämä voi tuntua sen jälkeen tyhjältä.

Hieno raami, mutta kun on tälläinen persjalkainen :frowning:

näistä enemmän tietävät arvostavat.

lisään sen verran, että pyörälle on ehtinyt kertyä somasti sielua: sillä on ajettu sekä ameriikan sscx-kisoja että kaikenlaista ja ympärivuotista suomi-ajoa, lähinnä pk-seudulla. rungon alkuperäinen omistaja ja teetättäjä, michiganilainen kisamies, piti erikseen saada vakuuttuneeksi, että runkosettinsä päätyy sitä arvostavaan kotiin. onnistuin vakuutteluissa, arvostin ja ajoin.

näin ollen tahtoisin minäkin omalta osaltani, että tämä päätyisi sitä arvostavaan kovaan käyttöön.

eksaktimpaakin sisältöä:

*runko kingin laakerilla, gxp-keskiöllä, tehtaan tolpan kauluksella ja juomapullotelineellä 570e

*keula 150e

*jarrut + hangeri 80e

purin, putsasin ja puunasin tän lähtöä varten, mutta tuli varausdroppi näkemättä.

eli: kaikki laatukampe edelleen vailla arvostavaa kotia (suluissa hinta uutena):

*gunnar crosshairs/custom -runko + tolpan kaulus & juomapulloteline (1500e)

*alpha-q-kokokuitukeula (380e)

*chris king -ohjainlaakeri (130e)

*sram shorty ultimate -jarrut paloineen (240e)

*paul components funky monkey -cantileverhangeri (35e)

*sram gxp -keskiö (35e)

hintaan 700e (2220e), ja kaupat ainoastaan kasvotusten.

hintaa en tuosta enää laske. jos arvostusta ei löydy, niin laitan sen 140-millisen stemin ja ajan onnellisena auringonlaskuun.

->pm/maili: kidscientifik[ät]gmail.com

ps. levari- ja/tai vaihtajakorvake - modaajat modaa tai modauttaa.

pps. rungossa siis sekä lokari- että tartsikiinnityshommat.

Eiks tää nyt oo saatana vieläkään menny?

Käsittämätöntä.

Kyl mä muuten, mut kun tää on järkipyörä.

Ihme, ettei ole mennyt. Ja onneks on itselle pieni :slight_smile:

Tämä on yks niitä pyöriä, mistä ei pitäis luopua luulen eli kehottaisin kokeilemaan sitä pidempää stemmiä ja ajamaan yöttömään yöhön…

voisihan tässä koittaa pidempireachistä tankoa. Näyttää aika lyhyeltä tuo kuvan droppi.

en tiedä hiffaako väki lainkaan, minkä tyyppinen homma käsin true temperin parhaasta putkisetistä todella nätisti hitsattu runko oikein on. itse metskasin useamman vuoden. tai ehkä taiwanin robotin 4130-kromo = hyvä putki -meininki on tosissaan lyönyt läpi.

e. ja kyllä tässä pitää alkaa pikkuhiljaa virittelemään niitä hytinpidennystalkoita ihan tosissaan.

ittellä ei ainakaa olis käyttöä lähes tonnin canti sscx vehkeelle. Tajuun kyl miks on aika siisti mut kuiteski käyttöpyöräks vähä erilaista ite kaipaisin.

levarit ja vaihteet on tietysti täysin välttämättömät. nykyisin.

e. loksut & tartsit hoituu + hitsauttamalla ne välttämättömät levarit ja vaihteetkin.

mä oon kokenut tän nimenomaan erinomaiseksi ympärivuotiseksi käyttöpyöräksi, ja juuri tuollaisenaan, canteilla ja vaihteitta. kompliittini paino oli 8 kiloa ja nopiaa pääsi, erilaisissa maastoissa. mihin muuhun sitä panostaisi kuin käyttöpyörään? lisäksi, nykyinen mukaretkiylispeksaus on imo semi huvittavaa, erit. ajokäytön näkökulmasta. samanlaisen kasaisin tilalle. levarit ehkä, mutta ainoastaan siksi, että pystyisin käyttämään samoja kiekkoja kuin maastossa.

ja alla olevaan vielä sen verran, että speksaus loppui tosiaan kuin seinään kun sain tämän ajoon. parasta millä olen ajanut.

Mulla olis käyttöä tälle ihan helvetisti ja loppuelämäksi, jos olis pienempi. Jos mun pitäis valita oikeasti hyvä runko ja vannejarrut tai jokumuurunko ja levarit, en miettisi sekuntiakaan. Ainoa paska puoli näissä on tuo, mistä twentyniner mainitsi, että ei sovi elämäntapaspeksaajille, koska muuttuu elämä tylsäksi, kun omistaa sellaisen rungon, että ei speksaaminen ei enää kiinnosta.

Juu en epäile etteikö useallekin tämä ole just se oikea. Sitä koitin vaan vihjata että kuitenkin sillä tavalla erikoisvehje ettei ostajakunta välttämättä ole ns. kuka tahansa