myyty

fillari tarttee, puhtaasti esteettisistä syistä, sittenkin mustan tolpan, joten myyntiin yhden lenkin vanha salsan titaaninen regulator -huipputolppa.

halkaisija 27,2 mm

pituus 410 mm

setback 25 mm

todella jämäkkä kiinnitysmekanismi ja hieno harjattu viimeistely.

hp. 150 e, vaihdossa huomioidaan riseri

hki, postitus ok

->pm/kidscientifik[ät]gmail.com

Jos mulla oli 150 euroo satulatolppaan, tinkaisin tän sulta. Hitto miten upee.

Voiko runkotarpeen rakentaa satulatolpan ympärille?

tämä kun on valmiiksi ylhäällä niin yksi pointti vielä.

mulla on reilusti kokemuksia kuituisesta vastaavan hintaluokan tolpasta, envestä. enven satulankiinnitysmekanismi ei minusta ole luotettava ja jämäkkä rehdimpää maastoajoa ajatellen ja tästä on muillakin ollut kokemusta: satulaa ei saa riittävän tukevasti paikoilleen vaakasuunaassa, varsinkaan valmistajan antamilla momenteilla. maantielle ja kadulle riittävä, mutten laittaisi esim. trailipyörään (ihan jo psykologisistakin syistä).

tuo salsan klämppi on puolestaan selvästi kovaa ajoa silmällä pitäen suunniteltu: jämäkkä rakenne ja robusti stainlesspultti lukittavat jakkaran tolppaan todella tukevasti. tämä on siis suunniteltu ensisijaisesti maastoon ja miksei krossiinkin, kestämään.

kannu kätee

^kannusta leijonia ja voita?

ääää, irrotin tolpan pyörästä väsypäissäni. oli ihmeen tiukassa (oiskohan pitänyt käyttää jotain spessuvassua steel-ti-kytkyssä?) ja nyt alaosassa näkyy vähän irrotusjälkeä, ihan pientä myös pari senttiä min. insert -rajan päällä (kuitenkin 410-millinen tolppa, joten tuskin jää näkyviin).

pudotin hintapyyntöä joka tapauksessa yli 10 %.

mikähän on foorumin kipuraja tolpissa

luulisin, että viis kybää, koska eliittitomssonit.

Saat ilmaisen noston, kun kerron että arvostan titaanitolppia ihamhelvetisti ja poistaisin tuon, mutta koska ei nyt uskaltele hölväillä rahallisesti koska viime kesänä tuli hölväiltyä.

Kyselen tuon perään keväämmällä mikäli se on olemassa. Pystyn välirahana antamaan mukaan pari 27,2 kökkötolppaa mm. Campa-aero kopion sr:ltä ja yhden Thomson-kopsun.