MYYTY: Yepp mini sille pikkuisellenne <3

Moig,

Poikani on kasvanut vantteraksi, joten Yepp Mini on turha. VGC, jotain skraidua ehkä mutta tuskinpa sitäkään. Uudenveroinen siis. Mukaan ahead-adapteri. Kuva netteistä

Kiinnittyy siis stemmiin, vakiona quilliin, adapterilla aheadiin. Mainio jakkara, on hauskaa ajella tämä kuormattuna. Ei paina juurikaan eikä aiheuta epämääräisiä wobbleja tms sijoituspaikkansa ansiosta.

Miinuspuolena se, että toi on suunniteltu hollantilaisten mummiksiin. Meinaa sitä, että keulan kulma määrittää mukulan istumakulmankin. Mitä jyrkempi, sen pystympi. Vaatii myös tangolta ominaisuuksia, ite oon käyttäny mummistangoa ratapyörässä ja Jonesin looppia kertausharjoituksissa. Esim. näin:

Sijaitsee Varsinais-Suomessa, kulkee myös postitse. Kamat 80e, postitettuna 100e. PM.

awww söpö kuva matti

FF - 15:28, 6.4.2017 » awww söpö kuva matti
Kiitos Iiro mukavasta kommentista :) Seuraavaksi haluat varmaan itsestäsikin samanlaisen otettavan joten tästä kuvausrekvisiittaa pukin konttiin :)

:smiley:

ei valitettavasti sovi juuri nyt elämääni vauvat vaikka ihania (useimmat) ovatkin.

Tuo kuva sai aikaan ostohalut <3

Mutta sitten laskin että ehkä ei tartte vielä täksi kesäksi.

voin suositella tällaista istuinratkaisua omakohtaisten kokemusteni pohjalta. esim. collabo-pelagon kanssa futaa oikeinkin mainiosti orkkisstångalla.

Jaahas kuulkaas: viime vuonna Suomessa syntyi aika vähän lapsia, tänä vuonna syntyy ehkä enemmän joten ensi vuonna tälle jakkaralle on ehkä aika monta ostajaa enemmän kuin nyt

vanttera - 15:27, 6.4.2017 » Moig, Poikani on kasvanut vantteraksi
Repesin :DDDDDDDDD

Mitäähelvettii mä täällä teen…

meneeks tohon kaks sixpäkkii?