MYYTY Ratarunko 57,5cm (TRE)

Laitetaan myyntiin, kun osoittautui itselle liian korkeaksi. Runko on Bogdan Kondej -nimisen puolalaisen rungontekijän valmistama ja oletettavasti Bio Bike -brändättynä myyty alunperin. Näistä löytyy huonosti infoa, mutta Columbuksen putkea tuntuvat useimmiten olevan. Tämä kyseinen yksilö on teräsrungoksi melko kevyt (n. 1800g+haarukka jota en ole punninnut).

Pari kuvaa TÄÄLLÄ. Lisäkuvat järjestyy tarvittaessa.

Miinuksia:

*yläputkessa oleva pieni dentti. Kyseessä on kuitenkin niin pieni jälki, ettei vaikuta rungon kestävyyteen tai ajettavuuteen.
*Maali hilseillyt paikoitellen
*jumittunut mutta toimiva Michen keskiö
IRROITETTU!

Mitat: ST 57,5cm ctt/55,5cm ctc JA TT 56cm ctc
Keskiö: Britti
Satulatolppa: 27.2

haarukka on porattu jarrulle ja epäilen, että 25mm on isoin rengaskoko joka mahtuu. Maksimissaan 28mm.

Hinta 200€+mahdolliset lähetyskulut. Vaihdon välineinä käy myös vähän pienemmät ratarungot (n. 54-55) tai maantiepyörä, välirahojakin voidaan puonia…

Yhteydet PM tai santtu . kuivamaki (at) gmail . com

No voi hitsinpitsi. Kaks vuotta sitten olis onnistunut, kun lähettivät perhanat liian suuren runkon.
Onnea metsästykseen.

Pave - 12:38, 29.1.2013 » No voi hitsinpitsi. Kaks vuotta sitten olis onnistunut, kun lähettivät perhanat liian suuren runkon. Onnea metsästykseen.
sulle tuli 59. muistan sen.

JeeJee joskus vuosia sitten puhui 56cm Rollerin omaavana, et oispa ostanu 53:sen. Tiedä sitten mikä on vaihtohalukkuus nyt…

beataholic - 14:41, 29.1.2013 » [JeeJee](https://www.yksivaihde.net/u/JeeJee)Tiedä sitten mikä on vaihtohalukkuus nyt...
Hyvin vähäinen, ellei olematon.

(edit. Niin, haaveilin joskus, että vois olla pienempi, mutta ei sitä nyt niin vaan uskollista kumppania vaihella mihinkään tuoreisiin kermapeleihin. Menen hautaan lollerini kanssa :))

Toi rupee olemaan jo signaturematskua…

Odie - 15:25, 29.1.2013 »

Toi rupee olemaan jo signaturematskua…

Ehdoton totuus.

Editoin hymiöt pois ja korvasin ne huutomerkeillä.

^Kyllä mentaliteetti on tällä hetkellä aika pitkälti “56 cm rolleri or bust”. Ihan järkyttävän hyvästä rungostahan tässä on kysymys. Jos ei isompaa löydy, niin sitten ajetaan 53:lla vähän kyykymmässä.

Pitäis löytää joku tuore lollerinomistaja, joka ei vielä ole luonut suhdetta pyöräänsä sekä on mahdollisesti ostanut ihan pikkiriikkisen liian ison rungon. Anyone?

Ylös, koska ei oo näkyny.

Vielä kerran nosto!

Runkosetti myyntiin.

Hitto voisin tulla potkimaan renkaita, mutta vanhana Plugikuskina on vaan tunnustettava sawolaiset sukujuuret ja perseen etäisyys maasta hieman liian lyhyeksi. Silti voisin vähän renkaita potkia ihan vaan sisäsyrjällä kevyesti koskettaisin.

ps. Kuvat ei näkyneet ainakaan mobiililaitteella.

^Sama itselläkin. Mitat on periaatteessa lähellä oikeita omalle ruumiinrakenteelle, mutta keskiön korkeus heittää standoverin sen verran korkeaksi, että yläputki hipoo vesirajaa. Mulla kyllä kuvat näkyy firefoxilla, mutta täytyypä vähän tutkia ongelmaa!

Nostellaas sen kunniaksi, että keskiö-ongelma on poistunut ja kierteet kunnossa!

Mitäs vittua, bogdan kondej kuvahaulla tulee mm. tissikuvia?

Runko edelleen kaupan, ostakaa pois.