Myyty: Persol PO0649 aurinkolasit

Kyseessä siis armottoman tyylikkäät, legendaarisen Persolin (mm. Steve “Mr. Cool” McQueen ja muiden Hollywood-tähtien käyttämä.) PO 0649 -malli.
Koko on 49 ja kokotaulukon voi tsiikata vaikka seuraavasta linkistä “Size guide”.

http://www.persol.com/usa/collections/sun/PO0649/96-33

OVH oli 167e, mutta nämä lähtevät tarjoamalla. Pistä YV ja aurinkolasit ovat sinun.

Nouto Helsinki/Kallio, tai tilisiirto ja paketti postiin. :slight_smile:

-Timo

Palstan selkeä enemmistö on sitä mieltä, että huutokaupat voi käydä Huuto.netissä tai muissa vastaavissa paikoissa. Huutokaupat kannattaa käydä huuto.netissä pelkästään jo siksi, että käyttöehdot siellä sitovat ostajat ja myyjät laillisesti tiettyihin topimintatapoihin, jotka takaavat rehellisen kaupankäynnin. Voit mainostaa huutokauppaasi "Muualla myynnissä"-topicissa. Jos olet ostamassa ja hinta on mielestäsi liian korkea, niin tee mieleisesi tarjous yksityisviestillä (julkinen hintojen polkeminen aiheuttaa todennäköisesti vain närkästystä myyjässä). Mieti taroustasi hetki. Luuletko tosiaan, että myyjä suostuu luopumaan tavaroistaan puoleen hintaan? :)

Tämä mikään huutokauppa ole. Siellähän se lukee.

Olet väärässä. Siellä lukee tuotteen ovh, mutta myyntitavaksi ilmoitat huutokaupan/tarjousten perusteella. Myyntihintaa et siis ilmoita.

Sitä paitsi itse tuotteenkin kanssa olet harmaalla alueella. Ei ole fillarispesifiä kamaa vaan yleistä roinaa.

rokpete - 18:05, 22.11.2012 » tarjoon vitosen (5e), lähetän osoitteen pm:nä.
Pistä YV. Ei tehdä tästä mitään huutokauppaa.
zykkeli - 18:01, 22.11.2012 » Olet väärässä. Siellä lukee tuotteen ovh, mutta myyntitavaksi ilmoitat huutokaupan/tarjousten perusteella. Myyntihintaa et siis ilmoita. Sitä paitsi itse tuotteenkin kanssa olet harmaalla alueella. Ei ole fillarispesifiä kamaa vaan yleistä roinaa.
Olet väärässä. Missään ei ole mainintaa huutokaupasta, eikä tästä sellaista tehdäkään. Totta kai jonkun pitää tarjota jotain, kun en näistä ilmaiseksikaan suostu luopumaan.

Missään ei kai lue, että täytyy olla “fillarispesifiä” kamaa?

Lasit myyty. Kiitos kaikille tarjouksen tehneille.

Vanhentuneen myynti-ilmoituksen uppaaminen ilmoituksella "Kaikki myyty" on kiellettyä.