Myyty: Pelago Sibbo -runkosetti, Iron Cross/Novatec -kiekot

[s]Myyn:

Sibbo 53 -runkosetti alsaruotoisella kuitukeulalla. 1st gen rare. Droppeihin tehty tommoset prikat, joilla CS vähän pitempi ja kiekko asettuu aina samaan paikkaan. Liimalla kiinni, saa pois. Integroitu tolpan kiristin rälläköity pois, madallettu putkea ja laitettu uus hahlo. Maalattu pensselillä mustaa hammeritea pintaan. Haarukan rake muistaakseni 45mm, AC perus krossi joku 395. Ruoto leikattu silleen, että stemmin alle saa 10mm prikkaa eli aika slämmätty. Lokarit saa kiinni. Rungon geo suunnilleen: ETT: 540mm, ST C-T 525, kulmat 74/72,5.

Kunto on tommonen semikäppä, mutta mikään ei oo rikki. Sisällä pidetty, ajosta purettu. Haarukka perustavaraa, jonka laadusta en uskalla sanoa mitään. Yritän etsiä tähän mukaan ohjainlaakerin, en oo poiskaan heittänyt mutta jos ei löydy niin ei noi paljoa maksa. Integroitu siis kyseessä.

Hinta: 120€ postitettuna

Sitten on tässä pyörässä pyörineet kiekot. 24/28 reikää. Oli aluksi krossissa, mutta burppasin renkaita ja vaihdoin tuubeihin. En oo ajanut tubeleksena vaan sisureilla pari vuotta maantietä. Navat 712/722SB, muistaakseni joskus vaihdoin vapaarattaan laakereita. Pinnat mustat compit messinkinipoilla. Paras kohta tulee nyt: Hyvin sisäänajetut Grand Bois Cypres -renkaat. 30mm, oikeesti 31mm näillä kiekoilla. En oo paremmilla maantiekumeilla ajanut. Kilsoja on, mutta pintaa on jäljellä ja tuntumahan on nyt tässä vaiheessa renkaan ikää parhaimmillaan.

Kunto on semmonen, ettei nää ihan millin sisään luotisuorat ole, mutta kevyemmällä kuskille kevyet ja mukavat maantiekiekot.

Hinta: 140€ postitettuna. Hintaan ei sisälly pikalinkut eikä pakka, 160mm levyt kuuluu kauppaan.

COMBO: osta molemmat, saat mukaan SHIMANO-tarroja ja compactidropin.[/s]

Tutam kaipaili yksivaihdeyhteensopivaa retkipyörää jossa oisi pirteämmät kulmat kuin krosstsekissä.

Summon Natureboy.

Kaikki meni

Snif. Kaikki meni, hjämmets.

En kyl ihmettele…

Jos ostaja tuut katumapäälle tai feidaat ni myykää tää mulle heti, hitto ku myöhästyin joillin minuuteilla, itken itseni uneen.

Ilmiannan itseni. Veikkaan että en kadu. Sori ku feidasin sen lollerin! mutta nyt tähdet asettu kohdilleen :smiley:

Veitsi haavassa… No, tiiät kelle kaupitella.