MYYTY: Olmo La Bicilissima fixi/sinkula 54 cm UUTTA HIENOMPI Hki

Myydään otsikon mukainen, kuvassa esiintyvä Olmon fixi/sinkula (kääntönapa takana). Pyörä on käytännössä käyttämätön ja alkuperäiskokoonpanoa on päivitetty merkittävästi. Runko, kiekot ja voimansiirto kelpasivat sellaisinaan. Ajossa tämä ei ole ollut käytännössä lainkaan, vaan ihastelun ja fiilistelyn kohteena. Osin tästä syystä poistan haikeana pyörän urheiluhankintojen alta. Nopeat speksit:

Olmo La Bicilissima

Rungon mitat: 54 cm x 54 cm

Kiekot/renkaat: Miche X-Pista/Schwalbe Lugano 700 x 23c

Satula: Brooks Swift Brown Chrome (www.brooksengland.com)

Satulatolppa: Paul Tall & Handsome 360 mm Black anodized (www.paulcomp.com)

Etujarru: Miche Performance, kahva Dirty Harry Black

Kauppaan kuuluu Brooksin satulan pakkaus mukana tulleine huoltovälineineen, fillarin alkuperäinen jarrukahva vaijereineen ja Chargen musta droppitanko nahkagripein.

Polkimien remmit ja suojanahat ovat Brooksin, samoin kuin mukana tulevan Chargen droppitangon gripit. Kuvassa olevan asennetun tangon gripit ovat tyyliin istuvat jämäkät lukkogripit, eivät kuitenkaan Brooksin.

Hinta: 700 €

Koska pyörä pitää ehdottomasti nähdä, tehdään kaupat kasvokkain, eli maksu käteisellä ja nouto Helsingin Lauttasaaresta.

Tosiostajalle voi onnistua näyttö/kaupat Pk-seutu/Länsi-Uusimaa tai Kanta-Häme/Pirkanmaa-akselilla, koska liikun siellä työni puolesta. Tällöin kiinnostuksen hankintaan olisi kuitenkin syytä olla kova :slight_smile:

Yhteydenotot nolla neljä nolla nolla 730 988.