(Myyty) Myydään / Annetaan Kona HeiHei100 2008 26" 19" runko ja keula (Helsinki, vain nouto)

Annetaan Kona Hei Hei 100 26" 2008 vm 19" täysjoustorunko (ollu 182 cm kuskilla, menee 175 pitkälle min) - luonnollisesti 135 mm pikalinkkuperä. Mukaan saa alkuperäisen Fox Float RP2 iskarin, joka ehdottomasti tarvii täyshuollon. Kaasut ja öljyt sekaisin. Runkoon sopii myös esimerkiksi 190x51 iskari - vaikkapa Rock Shoxin Monarch jonka kanssa peräjoustoksi tulisi 110 mm, itselläni oli pitkään Monarch tuossa.

Linkuston laakerit pitäisi ehdottomasti vaihtaa, väljää ei ole mutta aivan kuluneet ne ovat. Päänivelen kierteet on korkannu rungosta, joka on korjattu poraamalla läpi reikä mistä laitettu linkku nippuun isolla pultilla, kuten kuvasta näkyy. Toimii näin aivan hyvin, ei liiku eikä nitise. Muuten rungossa ei ole lommoja tai muuta eikä sillä ole koskaan pannutettu niin että runko olis ottanu osumaa. Korvake täysin suora.

Jos mukaan haluaa kuvassa näkyvän keulan - RS Recon 120 mm vuosimallia 2010, maksaa koko setti 50 euroa. Jos maksaa 50, saa mukaan myös erinomaisessa kunnossa olevan ohjainlaakerin (Pro RS-11, konelaakerit), ja tuon kuvassa näkyvän stemmin (Pro Koryak olikohan 100mm). Keula on huollettu viime kesänä, sen jälkeen sillä on ajettu kerran rannalle ja takaisin. Huollossa vaihdettu myös huulikumit ja osa sisäisistä tiivisteistä. Keulalla ei ole ajettu paljoa muutenkaan. Mukana etälukitusvipu joka on valmiiksi paikallaan ja toimii.

Jos runko ei kiinnosta ketään, voin myydä keulan myös erikseen, mutta koitetaan nyt ensin jos menis koko setti.

Maksamalla 50 euroa lisää, voin antaa mukaan myös sen Monarch RT3 sovitteineen (3 asentoinen open/med/closed säätö, tune melko jäykkä XC eli ei paljon notku med/closed) - sillä huomiolla että myös tämä iskari tarvisi täyshuollon.

Nouto Myllypurosta ainoastaan. Ota yhteyttä PM.