MYYTY: Mika-Amaro 54 / HKI

Myynnissä olisi viime kesänä ostettu Mika-Amaron hihnavetoinen sinkula. Columbus terästä sekä gatesin voimansiirrolla. Pyörään asennettu Mika-Amaron omat lokasuojat, pelagon etutarakka sekä continentalin gatorskinit.

Jokaista Mika-Amaron mallia tehdään 111kpl ja tämän numero on 9.
Pyörällä ajettu alle 500km. Maalipinnassa pieni chippi lukosta.

Vaihtoa voi ehdottaa 52-54cm Gravel/cx pyörään.

https://www.mika-amaro.com/en/shop/single-speed-bike-custom-grey/

MYYTY

En ota hinta-asioihin kantaa, mutta pakko sanoa, että mielenkiintosesta paikasta on katkastu toi takakolmio hihnaa varten. Näyttäis siltä, että tuolla sisäpuolella oleva vaihdettavissa oleva insertti sitoo ton hahlon yhteen ja kiekon kiristys lisää jämäkkyyttä tolla alueella.

Todennäkösesti ihan riittävä tapa pitää osat paikallaan, mutta erikoinen ratkaisu verrattuna esimerkiksi katkaistuun seat stayhin, koska tossa kohdassa seatstay ja chainstay pyrkivät liikkumaan toisiinsa nähden ja jotenkin on sellanen fiilis, että pidemmän päälle tosta seuraa jotain ongelmia, koska se insertti hahlon sisäpuolella on aika letkua kamaa ja mikään ei varsinaisesti estä sitä navan akselin karhennetun lukkomutterin “kiertymistä” sellasessa keississä, kun ajaa röykyistä ja seatstay pyrkii työntymään taaemmaksi.

Jos pitäisi lotota niin toi systeemi syö sitä sisäpuolen inserttiä jonkun verran jos ei muuten elä. Tosta saisi ei niin elegantin näköisen, mutta hyvän ratkasun, jos toi dropoutin alue “koteloitaisiin” ulkopuolelta jollain sopivalla billet cnc palikalla hyvällä sovitteella niin ettei paikat pääse elämään. Voin toki olla ihan väärässä ja toi voi kestää ikuisuuksiakin. Mukava varmaan koittaa noita hahlon insertin ruuveja irrottaa kun tota on sopivan kauan aikaa kuljetettu vaihtelevissa olosuhteissa ja ne ruuvit hapettuu kiinni ton hahlon reikiin.

Ainahan se on mukavaa rassata.

jos se hajoo niin mulle voi tuoda 1200€ cromor-rungon fiksattavaksi anyday

Hienoa havainnointia ylempänä. Jos noin kovasti kiinnostaa, niin osta pois ja kokeile. Ei tarvitse yhden kuvan perusteella menettää yöunia.
Vähän kun näyttää kemppiä takarattaalle ja irroittaa jarrut, niin eiköhän se mene foorumin fiksipuritaaneilta läpi.

Ei tässä ollut tarkotus myyntiartikkelia dissata, vaan kunhan kiinnitin huomion tollaseen uniikkiin ratkasuun. Eipä tosta muuta ongelmaa ole kuin potentiaalinen hahlon insertin vaihtotarve aika-ajoin jos tolla seudulla tapahtuu elämistä. Oon katsos insinööris miehiä jos et sattunut tietämään niin tollaset systeemit herättää vastustamatonta tarvetta avautua omista mielipiteistä asiaan. Nyt avauduin sun myyntilankaan.

Otahan tästä vielä ilmanen nosto!

Tämmöisien avautumisen takia mielestäni tällä foorumilla on vähän huono maine. Aletaan heti avautumaan uuden postaajan myyntitopsuun ja sille jää sitten huono maku suuhun. Voin myös totea järjestelmän ihan järeeksi ja riittäväksi kun olen ite kasannut tän pyörän viime kesänä.

Se on toi pätemisen tarve, varsinkin tolla yhdellä. Sehän on tehnyt sitä myös ennen kuin sillä oli mitään hajua mistään (foorumi muistaa). Nykyään tietää paremmin mistä puhuu, päteminen hieman vähentynyt, mutta on sillä vielä se tarve tallella ja välillä lipsahtaa tällasen pidemmän kirjottelun “suolaan hintaa sanomalla en suolaa hintaa” -vittuilun puolelle.

tewms - 11:50, 7.2.2020 » Se on toi pätemisen tarve, varsinkin tolla yhdellä. Sehän on tehnyt sitä myös ennen kuin sillä oli mitään hajua mistään (foorumi muistaa). Nykyään tietää paremmin mistä puhuu, päteminen hieman vähentynyt, mutta on sillä vielä se tarve tallella ja välillä lipsahtaa tällasen pidemmän kirjottelun "suolaan hintaa sanomalla en suolaa hintaa" -vittuilun puolelle.
En kyllä ymmärrä miten tollasen yhden teknisen toteusratkaisun toiminnallisuuden pohtiminen voidaan ottaa hintasuolaamisena. Lähinä mielenkiinnosta kirjottelin, että osuu silmään niillekin, jotka klikkaa tota linkkiä, toteaa, että ompas kallis kompliitti ja kohauttaa olkapäitään.

Jos mulla olis halukkuutta ihan vaan hintakritiikin ilosta alkaa poimimaan asioita, niin voisi alottaa spekulaation noiden putkiosien tms laadusta. Brändinimi on esillä, mutta ei mitään muuta tietoa. Toisaalta onhan tossa gatesin hihnaveto, brooksia jne. Etenkin uutena kaupasta varmaan ihan oikein hinnoiteltu tuote, enkä nää hintapyynnissäkään mitään ongelmaa. Ei mulla tosta Mika Amarosta ole mitään tietoa, että onko joku brändinimi, oikea henkilö vai mitä.

Hienosti väärinymmärretty jottei vahingossakaan tarvis pohtia omaa postailua. Väännän sulle mahdollisimman yksinkertaisen rautalangan

“En ota hinta-asioihin kantaa” on se hintasuolaus.

Loput sitä perus pätemistä “en tiedä mut tässä novelli asiasta”

Ei kiinnosta miten tämän ymmärrät väärin, eikä väsynyt pseudointelektuelli selittelyteksti “toisaalta” -aloituksineen ja lainasanoineen.

Hyvää viikonloppua ja Mika-Amarolle taas yks nosto

tewms - 12:41, 7.2.2020 » Hienosti väärinymmärretty jottei vahingossakaan tarvis pohtia omaa postailua. Väännän sulle mahdollisimman yksinkertaisen rautalangan "En ota hinta-asioihin kantaa" on se hintasuolaus. Loput sitä perus pätemistä "en tiedä mut tässä novelli asiasta" Ei kiinnosta miten tämän ymmärrät väärin, eikä väsynyt pseudointelektuelli selittelyteksti "toisaalta" -aloituksineen ja lainasanoineen. Hyvää viikonloppua ja Mika-Amarolle taas yks nosto
Halusin nimenomaan tuoda ilmi, ettei tuota kirjoittamaani tekstiä pidä ottaa hintakritiikkinä, ilmeisesti väärinymmärretty sitten sielä. Yleensähän mä nimenomaan oon suolaamassa joten halusin tehdä pesäeroa.

Pyydän Santerilta foorumin puolesta anteeksi kun hänen myynti topista tuli perjantai topi.

Axeli hei hei hei, ei tollaisia hyvän mielen juttuja tänne pls