MYYTY: Leopard runkosetti 58X56, made in Tampere

Tästä sinkularunkosetti, emäputki 15cm, vaaka 56 c-c, pysty 58 c-t. Ostin tämän tarkoituksena mahdollisesti entisöidä, vähän kuten foorumilainen Biciolli, jolla on Leopard-projekti. Valitettavasti purkaessa löytyi pystyputkesta vaihtajan kiristämisestä syntynyt dingi. Eli en lähde entisöintilinjalle. Tämä siis Tampereen Kissamaalla koottu runko Columbuksen putkesta. Sittemmin päällemaalattu ihan siististi, ja edellinen omistaja oli laittanut uuden Shimanon UN-56 (muistaakseni) keskiön ja Shimanon Deore DX ohjainlaakerin 1/4" kuulilla. Molemmat smuutit. Italokeskiö, tämä on nyt kiinni ruuvilukitteella. Syö 27,0 mm satulatolppaa, mahdollisuus ostaa mukaan Campan Record kohtuuhintaan. Dropoutit Campagnolo. Runkosetin paino 3,24 kg digitaalisella kalavaa’alla punnittuna. Mukaan paikkamaali, jolle tällä hetkellä ei tarvetta, ei maalivaurioita. Hinta 120 eur. YV tai o4o4561405.

(edit kuvat) edit 2 enhän mä noita kuvia saa liitettyä Imageshackista, yritän paremmalla ajalla uudestaan. Spostilla voin niitä luonnollisesti lähettää.

Made in Cat’s Land

Nää jikithän meni mun muistaakseni jommalle kummalle suurelle suomalaiselle pyörätehtaalle ja niiden perusteella olis sitten rakennettu jotain hyvää mallia.

Mitä noitten Leopardien jälkeläisiä olen pyöräkaupassa kattellut, niin enpä tiedä onko “unfair advantage”-mainoslause oikein oikein.

Kerran kun piipahdin jotain vaijereita ostamassa minulle esiteltiin “meidän uutta cykloo” paperilla, pääsin siis tutustumaan ns. blueprint-vaiheen suunnitelmiin, tai geneerisiin tehtaan piirustuksiin ainakin. En osaa kiinaa, niin en voinut mitään kommentoida. Kaverini kysyi kerran mikseivät he suunnittele itse fillareitaan, vastattiin että se on sen verran hankalaa kun pitää kaikkia kulmia miettiä ja semmosta.

Mutta siis sinänsä, jos muutamia seikkoja ei oteta huomioon, niin on ihan asia homma että on tämmönen uus performäns-merkki Suomessa.

Laku - 21:12, 11.7.2014 » Made in Cat's Land Nää jikithän meni mun muistaakseni jommalle kummalle suurelle suomalaiselle pyörätehtaalle ja niiden perusteella olis sitten rakennettu jotain hyvää mallia. Mitä noitten Leopardien jälkeläisiä olen pyöräkaupassa kattellut, niin enpä tiedä onko "unfair advantage"-mainoslause oikein oikein. Kerran kun piipahdin jotain vaijereita ostamassa minulle esiteltiin "meidän uutta cykloo" paperilla, pääsin siis tutustumaan ns. blueprint-vaiheen suunnitelmiin, tai geneerisiin tehtaan piirustuksiin ainakin. En osaa kiinaa, niin en voinut mitään kommentoida. Kaverini kysyi kerran mikseivät he suunnittele itse fillareitaan, vastattiin että se on sen verran hankalaa kun pitää kaikkia kulmia miettiä ja semmosta. Mutta siis sinänsä, jos muutamia seikkoja ei oteta huomioon, niin on ihan asia homma että on tämmönen uus performäns-merkki Suomessa.
En nyt oikein ymmärrä, mitä Laku hakee tällä viestillään. Tämä on niitä 70-luvun "Columbuksen paremmasta putkesta" tehtyjä vanhoja juttuja. En mitenkään yrittänyt mainostaa jotain mahdollista uutta tuotetta. Olen sudeettiturkulainen Stadissa, enkä edes ole koskaan käynyt "Cat's Landissa". Yritän myydä kevyehköä suomalaista vintagerunkosettiä kohtuuhintaan, koska en jaksa lähteä entisöimään pystyputken dingin takia. Joku taitava kai senkin korjaisi, tai peittäisi etuvaihtajalla (sorry vaihde mainittu). Niin, kyvyttömyyteni kuvien suhteen toivottavasti ratkeaa tukiopetuksella viikonlopun aikana...

Saisko niitä kuvia suoraan ilmoitukseen? Olisi kiva nähdä miltä tämmöinen leopard näyttää.

Autetaan kuvien linkkauksessa.


http://img829.imageshack.us/img829/1146/tfj6.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/4837/3etj5.jpg

E: Laita näillä linkeillä img-tageihin niin toimii:

http://img829.imageshack.us/img829/1146/tfj6.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/4837/3etj5.jpg

Jos avaat ohjainlaakerin, muista että siellä on irtokuulat. Minä en muistanut. Ripi-ripi-ripi-rip.

Nöyrä kiitos ja kumarrus, arvon Espu. En ymmärrä, miksi tämä osio tämän foorumin jutuissa on minulle niin ylipääsemättömän hankalaa. Ehkä olen vain parantumattoman vanha juntti, joka saa kuvat Toriin ongelmitta, mutta tänne en koskaan…Biciolli, juu, en avaa. Myyn tällaisenaan, ostaja vastaa mahd 1/4 kuulien pakenemisesta :slight_smile:

Antti

PS ajattelin Espun avusta huolimatta mennä tukiopetukseen. Tulee tarpeeseen.

Tane (Tauno Lönnqvist, Leopardien rakentaja) on nykyään hieman minua vanhempi papparainen, mutta tiukasti pyörämaailmassa mukana. Myy nykyään SUP-pyöriä. (SUP = Suomen UrheiluPyörä) SUPpeja näkee Tampereen Kissanmaalla Suomen Urheilupyörässä ja tietysti netissä. Aika hipo vehkeitä! Mutta ei nuo sähkövaihdepyörät (siis sähköllä vaihtavat ja jaloilla poljettavat) kuulu tänne. Mutta “käykää vieraissa” ja tehkää Googlen kuvahaku hakusanalla “sup pyörät”. Kyllä vanha veijari osaa!

E: kuulemma nää jikit ei menny millekkään pyörätehtaalle vaan romuks. Kumpikin tieto on samasta lähteestä.

^

En minäkään sitä kehuksi ymmärtänyt. En edes uudelleen lukemalla.

Asiaan:
Tuo on ihan hemmetin hyvä runko. Ne Leopardit olivat maajoukkuepyöriä!

Laku - 21:12, 11.7.2014 » Made in Cat's Land Nää jikithän meni mun muistaakseni jommalle kummalle suurelle suomalaiselle pyörätehtaalle ja niiden perusteella olis sitten rakennettu jotain hyvää mallia.
Eikös toi mee kehusta=?

Jos juttu ei mene perille, kannattaa miettiä, missä oli vika. Ei se selittämllä ja inttämällä parane :slight_smile:

Eihän tossa mainittu muuten kuin että rakennettiin hyvää mallia. Tämän jälkeenhän kerrottiin täysin muista jutuista, joten turha niistä on itseensä ottaa. Jos oikoluku ei pelaa niin se ei vaan pelaa…

Jos juttu ei mene perille, kannattaa miettiä, missä oli vika. Ei se selittämllä ja inttämällä parane :slight_smile:

Eiksun pitäny mennä, ettet ala rasittavaks (iteki kännissä)

No ok :wink: