MYYTY: Bianchi Via Nirone 7 Alu-Carbon Ultegra 2009 / 55cm

Ei tullut minusta maanteiden ässää. Myydään uuden karhea,2009 kesällä ostettu Bianchi. Ensimmäinen tonni on rikkomatta, ei ole kaatuiltu, eikä kolaroitu, joten pyörä on moitteettomassa kunnossa.

Runko: Via Nirone 7 Alu-Carbon
Haarukka: Bianchi K-VID Alu/Carbon/Kevlar
Vaihteet: Shimano Ultegra / 105
Vanteet: Shimano WH-R500
Jarrut: Shimano 105
Renkaat: Continental GP 4000 S
Koko: 55 cm

Alkuperäiskokoonpanosta poiketen renkaat on vaihdettu Contin GP 4000 S:iin (muistaakseni myös sisurit contin lighteihin), tankonauhat mukavampiin ja samalla vaijerien kuoret samanvärisiin. Satulana on nyljetty titaanikiskoinen SLR. Jos se on turhan askeettinen, voin myydä pyörän ilman satulaa ja hyvittää siitä pari kolmekymppiä. Kuvan polkimet pidän itselläni.

Itse olen 181cm. Sanoisin, että ei kovin monta senttiä pidemmälle ole enää sopiva. Pyörä on ennemmin rento ja mukava, kuin kisainen ajettava.

Hinta: 850e ja Tampereelta saa hakea. Toimitus muualle ostajan kustannuksella, mutta mielelläni paketoin ja pistän tulemaan.

Tämä MYYTY!

Moikka
Vieläkö myynnissä? Mikä päivän hinta ? -lotina-

Vielä myynnissä, vaikka varovaisia kyselyjä ollutkin. Päivän hinta ilmoitettu yllä, sesonki iskee päälle tuossa tuokiossa :). En kuitenkaan kiellä esittämästä omaa näkemystä hinnasta.

NYT MYYTY!