MYYTY: Bianchi Pista 53 fix/sinkula (Helsinki)

Tänä kesänä Velo&Oxygenistä uutena ostettu Bianchi Pista kokoa 53. Ikää tasan 3kk eli takuu ja kuitit löytyy.

Vaihdettu suoraan liikkeessä alkuperäinen velodroppi normaalimpaan tankoon, TEC Obvius stemmi ja valkoiset TEC tangonpäädyt, jarrukahvat meni samassa myös vaihtoon. Loput osat vakiota. Maddux Track F15 vanteet, Hutchinson Nitro 23mm renkaat.

Ajettu työmatkaa tämä kesä, ollut aina töissä lämpimässä parkkihallissa ja kotona sisällä asunnossa. Silloin kun sellaista on kohdalle osunut, on putsailtu kurasta samantien.

Vähän on jotain käytön jälkeä, mutta ei sitä ole paiskottu tai pidetty muutenkaan pyörätelineissä muiden kolhittavana. Kerran livennyt puhelinta näpytellessä kuskin alta 0km/h vauhdissa, mutta silloinkin onneksi suoraan kumiselle tangonpäädylleen, josta seuraksena ruhje siinä kumipäädyssä. Päivittelen tähän kuvia edellämainituista vielä myöhemmin jos tarvetta, voin laittaa vaikka viestillä ettei tule laittomia nostoja :slight_smile:

Tullut juuri huollosta aiemmin mainitusta liikkeestä, siellä vaihdettu uusi keskiö, takajarrupalat ja vanteet rihdattu, jne. perustoimenpiteet. Renkaat alkuperäiset, takarenkaasta varsinkin huomaa että onhan sillä jo liikuttu, mutta kyllä noilla vielä helposti ajelee.

Sinkulana. Saa luonnollisesti flopattua fiksiksi. 48-16 välitys, mahtavan mukava ja kevyt ajaa, TosiKovaakin pääsee kunhan laittaa lukkopolkimet kiinni(ei sis. hintaan). Painoa 9,6kg eli vissiin vähän vakiota kevyempi tuon tangon vaihdon takia.

Laitan tosiaan lisää kuvia jos tarvetta.


Kuva isompana

Kokotaulukko

Hinta 650e, sijaitsee Helsingissä Ruoholahdessa.
Voin myös tulla näyttämään Pohjois-Haaga - Ruoholahti kotimatkalla töistä, esim. Kallio ok, kunhan testaajalta löytyy Shimanon maantiepolkimiin sopivat klossit. Muussa tapauksessa parempi tulla Ruoholahteen illemmalla testaamaan niin ehdin vaihtamaan normipolkimet kiinni.

Yhteydenottoa vaikka sähköpostilla sir.entre@gmail.com.

Jotenkin alko silmiin sattumaan toi mustien ja kirkkaiden osien sekottelu tässä fillarissa… Onks toi stemiki vaihettu samalla kun se droppi?

Mitä jäbä höpöttää?Ei kai tää mikään ama oo.Pista best.

josbanse - 11:49, 16.9.2013 » Onks toi stemiki vaihettu samalla kun se droppi?
Jep, stemmi vaihdettiin samassa.