Myydään Fixed-kiekkot, lukkikset ja pari mtb- keulaa

Myydään tarpeetonta tavaraa

Fixi-kiekot
-Miche Primato Pista navat
-Campagnolo Omega aerokehät
-Sapim (etu) ja DT (taka) pinnat
-Schwalbe vannenauhat

Kiekot on keväällä koottu ja viime kesän kuivina päivinä ajetut. Erittäin siistissä kunnossa ja todella kauniit. Kehät ovat todella tummanharmaat ilman jarrupintaa. Puolaus 36 pinnaa 3-ristiin edessä ja takana. Tästä alle kiekot, jollaisia ei heti tule vastaan. Campagnolon kehiä ei nimittäin järkihintaan löydy enää juuri mistään. Hinta 200 euroa ja ei ole tinkivaraa.

Kiekot https://www.yksivaihde.net/old/266 kuvan Rossinissa alla. Voin viikonlopun aika yrittää räpsiä lisäkuvia, mikäli tarvetta ilmenee.

Shimano M520-lukkopolkimet
Vuoden ajetut, mustat, normaalit käytön jäljet, mutta toimivat moitteetta. Kuukauden verran ajetut klossit mukaan.
Hinta 15 euroa.

2 kappaletta MTB-keuloja
Värit punainen ja kiiltävä. Punainen on lähes käyttämätön ja kiiltävä enemmän käytetty, mutta siisti. Molemmat 11/8" kaulaputkella, jarrutapeilla ja kävyllä. Tästä vaikka keula vaikka talviruoskaan tai rihtauspukiksi.
Hinta 10 euroa kpl.

Kamat on Turussa, mutta posti/matkahuolto kuljettaa ostajan kustannuksella.

Kiekot vois sopia pikkurouvan pyörään, selvitän ja palaan pikaisesti.

Polkimet meni.

EDIT. Kiekkojen mukana tulee luonnollisesti Michen lukkorengas ja tarvittaessa mukaan saa Michen ratas-carrierin (ei ratasta).

Keulat meni.

Selvitin asiaa ja tällä kertaa ei ole tarvetta noille kiekoille vaikka hienot ovatkin.

Suunniteilla ollut pursuit-projekti menikin yllättäen puihin, joten kiekoille löytyykin vielä käyttöä. Kiekot vedetään siis pois myynnistä ja muut kamat on myyty, joten tämä tori on tyhjä.