Muuttomyynti: Rataisa chromix, vintage spoke, kampisetti, 111mm centaur keskiö BSA! HKI

Koitetaan myydä muuton tieltä ylimäärästä rojua pois, joten jos hinta ei miellytä niin paa tarjous! Tavaraa laitetaan tänne lisää sitä mukaa kun tulee vastaan.

Spoke, mallia tuntematon, valmistaja tuntematon. Matskuna jotain lasikuitua tms. Takakiekko maantiepakalle, saa rataistettua, jos hommaa adapterin, jolla pakan kierre tuodaan ulommas. Kuvan rata-akselin pidän itsellä. Syö perus 10 millistä taka-akselia 1/4" irtokuulilla, annan ostajalle irtokuulia messiin, ylimääräistä akselia ei ole.

Hintapyyntö 70€. Ei murtumia tms

spoke
spoke

Ofmega CX kammet 170mm, alkujaan maantiemallia 144bcd mutta viilattu sisäpuolen rattaan kohdistusosat tms ulokkeet spiderista pois. Pientä hankaumaa kammissa, mutta overall ihan nätti kunto ja sirot kammet. En vaan usko, että ajelisin näillä koskaan koska diggaan enemmän campagnolon kammista. Yhdelle rattaalle sopivat pultit messiin (kuvan pultit) mutta ei ratasta.

HP: 60€

2021-02-22_02-15-33

Campagnolo Centaur BSA 111mm keskiö
Perus kasettikeskiö, jonka 111mm ISO viisteinen akseli antaa käytännössä kaikilla ISO viisteisillä kammilla rataisan ketjulinjan. Sopii mm NJS kampien kanssa kasettikeskiöksi, Campan kaikille ratakammille, vanhemmille campan 144bcd maantiekammille jne. Boksissaan, mutta vähän käytetty, erinomaisen smuutilta tuntuu.

HP: 50€

Campy BB

Michen ratakeskiö Ollut campan kampien parina kiinni, eli akseli ISO ja luokkaa 110mm, voin ostajaehdokkaalle ottaa tarkat mitat. Tää on ITA keskiökierteelle ja mallina sellanen, että ketjulinjan saa säädettyä just eikä melkein, koska kummassakaan kierrekupissa ei ole laippaa vaan vetopuolen kupin paikalla säädetään ketjulinja ja ei-vedon puoli vedetään momenttiin kiristäen paketin. Tuntuu smuutilta, kuoressa ruostetta.

HP 20€

Chromix stemmi:
-Ei kromattu ja rottanen stemmi, tämä on jonkun palstasepän toimesta hitsattu jyrkkään rataisaan kulmaan ja pituutta on karkeasti 120mm. Tämä stemmi tuli mulle palstalta ostetun sinikeltaisen rottaisen olmon ratarungon mukana, mutta en vaan näe itseäni käyttämässä tuota, vaikka päheä kulma ja suomalainen artesaanityö näkyykin stemmissä. Tigillä näkösin hitsattu ja pientä ruosteen värjäymää siellä täällä. HP 50€

Parts

Olmo Pista

bumps, hyvä kiertämään

DIBS!!!

ei mitää vikaa jos yks pinna puuttuu

toista alsaisten letkukehien tapauksessa

50 euroo omasta ja sivullisten kuolemasta

#kuolematalkoot

Mistäs noi kiekot on tilattu, pitäs ehkä yks 700c kehä itekin laittaa kohta tilaukseen?

Kai uuteenkiin teipataan penis!!

Kiekot on ebaysta, tarkemmin en muista ja valmiit kiekot. Penistekstit on kuvanoton jälkeen poistettu. Käyttäjä normaali on kiekon ilmeisesti ostamassa käyttötarkoitusta sen enempää täsmentämättä. Hyvin noi on ajoa kestäneet, mutta väärinkäytöstä ei tällä kertaa.

aion korjata ja tussata peniksiä.

bumps

Älä missään nimessä kerro kokoa tai muitakaan turhia yksityiskohtia

Kyl mä kerron sit jos jotain kiinnostaa

Koko esillä

1 Like

bumps

bump

Siisti runko glws

aikainen uppaus

Tuleeks tää tilalle?

Ei tuu toi, mutta yks toinen erittäin kallis hankinta on tiedossa.

Jos jotain kiinnostaa tarkemmat tiedot niin vetäsin sivukuvan cadiin josta paljastu seuraavaa:

Stack: n. 550mm
Reach: n. 405mm
Satulaputken kulma 75 astetta
ja emäputken kulma 79 astetta

Sanoisin, että virhemarginaali on n. 5mm suuntaansa. Skaalasin kuvan niin että cadissa vaakaputki oli 560mm ja sain sen perusteella myös viistoputkeksi parin millin sisään 560mm eli niinkun mittailut osoittavat. Emäputki on n. 175mm ja pituus selittyy varmaan osaksi sillä, että toi emäputken kulma on niin helvetin jyrkkä.

Tuleeks tää tilalle