Muualla myynnissä

kukas moraalin kahleista vapaa henkilö haki sen 50 euron croix de ferin turussa eilisen downin aikana :sunglasses: holla back yo

tai jos oli sulta pöllitty ni mulla on screenshotit numeroineen

50 euroa croix de feristä kuulostaa hämmentävältä, mutta tuota Kona-juttua en ymmärrä. Lähes 10 vuotta vanha sotaratsu ja maksaa 350. Siinähän on 50 euroa liikaa. Kuinka hemmetisti noiden geneeristen Konien pitää maksaa, että hintaa pidetään normaalina? Muutenkin ihan arpapeliä mitä täällä huudellaan varastetuksi ja mitä ei. Enemmän vaan linkkejä, vähemmän foliota.

juu valpas foorumilainen välittikin jo mätsäävän varastetut -ilmoituksen fabosta

poliisi_asia. siitä minä nautin.

eli ottakaa aina screeshotit näistä ilmoista kun tulee vastaan

Mä muuten osallistuin tähän huutikseen ihan piruuttani, mutta tiputin itseni pois loppuvaiheessa, kun hinta ei vastannut omaa näkemystä. Oli kuitenkin pieni alurunko ja peruskiekot niin xtr-osien hinta olisi tullut turhan tyyriiksi. Kun runko tulee myyntiin niin saadaan tietää minne osat menivät :smiley:

Noh. Facen ryhmässä on tuo Honzon myyjä jo tunnistettu varastetun kauppaajaksi. Kyl ne sekavat ilmoitukset on aina pöllittyjä.

1 Like

Olisi pitänyt lukea ilmoitus. Tsekkasin vain kuvan. Ja siis kyllähän nuo Konat ovat nyysijöiden suosiossa. En itse jaksa seurata pöllittyjen pyörien fb-ryhmiä, kun niissä on välillä myös aika harhaista menoa. Hyvä että muut jaksavat.

why not both?

1 Like

kommentti viittaa teräs-Honzo-kompliittiin.

kannattanee perehtyä muuhunkin foorumisisältöön näiden linkitystalkoiden ohella.

1 Like

:grin:

Kona kyllä kaipaisi Hambinin youtube-tylytystä. Saataisiin senkin merkin maine aisoihin. Mutta se on toisen threadin aihe.

Thomsonia. 30 euroa. Porvoo.

https://m.tori.fi/vi/78358286.htm

https://www.tori.fi/vi/78376486.htm

Iso Peugeot aihio 50€.

Hei tota jos vaivautuu jo kirjoittelemaan näin pitkän pätkän (ymmärrän ettei aina ehdi kun on kuumat tarjoukset tiskillä) niin voisko laittaa epämääräisen “ison” sijasta suoraan sen “60cm” mikä siellä ilmossa myös on? Kun nää kuuskytsenttiset ei nyt oikeesti mitään isoja ole ja mää klikkaan niitä aina toivoen et olis 66cm hirvi taas tähtäimessä… Pettymys on ikävä tunne.

Joo. Sori. Yritetään. Mä kyl kelpuuttaisin tuon privaviestiin kun mittaustapa voi olla mitä tahansa, nimimerkki 194cm.

1x10 voimansiirto, Shimano, 90 euroa, Siilinjärvi.

stava varusteineen 500

bianchi pista 350

https://m.tori.fi/vi/78388091.htm

https://images.tori.fi/api/v1/imagestori/images/2707044387.jpg?rule=medium_660

Korkki kiinni Ali eli Viner-konversiot ei kunniaan 290e

Dat keula!?

Mun äitin Kona Coco. Saa lukottaa / laittaa privalla lisätietoja. Kiitos valppaille