Muualla myynnissä

Tämä on vähän röyhkeää, kun pari yksivaihdeaktiivia on jo kysellyt tuon yksilön perään ja itse ajattelin voittaa kyseisen kaupan, mutta avataan kuitenkin ketju, johon voi postailla huuto.net/keltainenpörssi/mikko/BC-Helsinki/jne -myynti-ilmoitusbongauksia.

Toisaalta tietty oma lehmä ojassa:

Favorit sai kilpaillijan Vantaalta:

Näyttää vaan Nokian kännipyöräaihioo pienemmältä. Veikkaisin 55cm ja nokia 60.

Huutonetissä joku kaveri myy tollasia http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=80013717 housunlahkeen pitimiä halvalla. itte ostin sellasia samaiselta häiskältä tossa talvella ja varsin näppäriä vempeleitä on. suosittelen!! ei lahkeet pääse likaantuu ketjuista nuitten kans…

outo härö myyjä, mutta tuo ensiksi esitelty olisi jollekin pienemmälle varsin oiva fiksaus aihio.

edit: huomatkaa tarkoituksen mukaiset yhdys sana virheet :slight_smile:

1 Like

Saakos tänne laittaa myös “juppifiksejä”? Tää kaveri on varmaan sisustussuunnittelija tms:

http://tinyurl.com/3hfmm5

Hieno Rossin:

Mutta onneksi liian iso mulle.

en kyllä ymmärrä miten tohon bareknuckleen on saatu $3000 menemään… vai maksaako aerospoket monta tonnia?

Hah, ite jo yritin n. viikko sit soittaa tolle Rossinin myyjälle, mut ku ei vastannu, ni haaviin tarttu toinen pyörä. Pois täältä, tulee kuitenki taas ostettua jotain :stuck_out_tongue:

jussi - 12 minutes ago » Hieno Rossin: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=80207298 Mutta onneksi liian iso mulle.
Ostin tuolta Sumolta viime syksynä yhden tangon ja stemmin ja nyt keväällä tandemin. Mukava äijä jolla on hieno pidennetty Colnago 72pinnaisella takakiekolla projektina. Oli kasannu sen kiekon ja huomasi sitten, että kehässä on joku paha vekki.

Mut tuo Rossin sopis kyllä mulle muuten paitsi hintansa puolesta.

tää ois pirun siisti… harmi etten oo 12-vuotiaan kokonen

Afa - 37 minutes ago » http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=80208031 tää ois pirun siisti... harmi etten oo 12-vuotiaan kokonen
Kattelin kans, että Rossinin takaa pilkottaa joku siisti keula. Ruotsissa ainakin myydään Schwinn Sting Ray uusiotuotantona johonkin about 300e hintaan. Nekin on vallan siistejä.

Paljonko on paljon keirin rungoista, eli kuinka hintavia ne yleensä on? Oon ymmärtäny että isot koot on niissä yleensä harvinaisia. Ne muutamat rungot jotka mä oon nähny esim ebayssä 54-56 kokoisina (ja ei aina niin hyväkuntoisina) on kaikki ollu noin/yli 800 taalaa. Tämä taas on mun mielestä melko outoa, jos esim panasonicin saa uutena jenkeissä kotiin 1000:lla taalalla omissa mitoissa ja väreissä. Ei kai ne ihan susiakaan voi olla, ne panasonicit…?

Ei mulla mitään rahaa siis oo, huvikseni vaan speksailen työajalla:
http://tinyurl.com/5wcpaw
http://tinyurl.com/5ebj3x

OMG!

hekadaleka - 1 day ago » Paljonko on paljon keirin rungoista, eli kuinka hintavia ne yleensä on? Oon ymmärtäny että isot koot on niissä yleensä harvinaisia. Ne muutamat rungot jotka mä oon nähny esim ebayssä 54-56 kokoisina (ja ei aina niin hyväkuntoisina) on kaikki ollu noin/yli 800 taalaa. Tämä taas on mun mielestä melko outoa, jos esim panasonicin saa uutena jenkeissä kotiin 1000:lla taalalla omissa mitoissa ja väreissä. Ei kai ne ihan susiakaan voi olla, ne panasonicit...?
Ei ne välttämättä ole ihan niin kalliita, esim. tästä: http://njs-keirin.blogspot.com/2008/06/vivalo-special-white.html

Isot koot maksaa enemmän lähinnä koska ovat harvinaisempia ja kaikki hipsteri-gaijinit himoitsee niitä. Panasoniceissa ei myöskään varmasti ole mitään vikaa mutta ne on toisaalta isossa tehtaassa tehtyjä eikä jonkun vanhan käsityöläismestarin yksin pajassaan kasaan pakertamia… :wink:

jussi - 18 minutes ago » OMG! http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=79885510
omfg. se joka fixaa ton ja tulee sillä keskiviikkosessioihin saa ihan rajattomat aplodit. varsinkin jos toi "kaupungin valot" levykiekossa on tallella

Toi on ihan törkeen hieno. Ei helvetti. ois kiva tietää enemmän noist osista sun muista, esim rungosta.

joo aika erilainen ja törkeen hauska

Ensifiksi-/baaripyöräaihio taas tarjolla:

en pysty käsittää kuinka coolit nää on… harmi että oma jalka on pari kokoa isompi