Mustia pinnoja...

Uuh, mistähän löytäisi tsadista mustia pinnoja - kohtuulliseen hintaan? Tai jos jollakulla foorumilaisella on ylimääräisiä niin täällä olisi kiinnostusta… 36kpl setti. En ole laskenut vielä mittaa, mutta johonkin 291 ± 2mm alueelle se menee.

Eiköhän niitä pyöräkaupoista löydy :slight_smile: ainaki velosportilla on, en hintaa kuitenkaan muista kun sieltä viime keväänä niitä hain. Muistan vaan sen että ‘nimeltä mainitsematon henkilö’ laskeskeli pinnojen pituudet velosportin huollossa väärin, kasasin kiekon, huomaan ongelman, vien velosporttiin esiteltäväks, ja vastaukseksi tuli “joo mä vähä arvelinki et ne oli liian pitkät”, sain pari milliä lyhyemmät ja lisäkommentin “askartelun iloa.” Eikä muuta. Aijai, kyllä asiakaspalvelu oli nannaa…

fredd - 12:44, 6.4.2009 » Eiköhän niitä pyöräkaupoista löydy :) ainaki velosportilla on, en hintaa kuitenkaan muista kun sieltä viime keväänä niitä hain. Muistan vaan sen että 'nimeltä mainitsematon henkilö' laskeskeli pinnojen pituudet velosportin huollossa väärin, kasasin kiekon, huomaan ongelman, vien velosporttiin esiteltäväks, ja vastaukseksi tuli "joo mä vähä arvelinki et ne oli liian pitkät", sain pari milliä lyhyemmät ja lisäkommentin "askartelun iloa." Eikä muuta. Aijai, kyllä asiakaspalvelu oli nannaa..
Niin no siksi mä täällä kysyin ettei tarttis soitella / kierrellä kaikkia liikkeitä läpi. Myöskään netistä tilaaminen ei nappaa kun olis kiva saada pyörä ajoon jo loppuviikosta.

Velosportista en taida onnistua ostamaan mitään. Muutaman kerran olen käynyt (kerran samalla asialla kuin sinä) ja niin huonoa palvelua olen saanut että sinne ei tarvinne enää mennä kun muitakin kauppoja on.

Doktor?

Larun pyörästä itse hain viimeks mustat pinnat 700c-kiekkoihin, varmaan pyörähuollossakin on jotain pituuksia.

Frendi haki juuri Hi5bikestä nipun mustia DT:n pinnoja mutta tulevat maasturin kiekkoihin… 291-millisten saatavuudesta sieltä en osaa sanoa.

ChainThug - 14:05, 6.4.2009 » Larun pyörästä itse hain viimeks mustat pinnat 700c-kiekkoihin, varmaan pyörähuollossakin on jotain pituuksia. Frendi haki juuri Hi5bikestä nipun mustia DT:n pinnoja mutta tulevat maasturin kiekkoihin... 291-millisten saatavuudesta sieltä en osaa sanoa.
Vuosi sitten Hi5:ssä ei ollut tosiaan pidempiä mittoja, mutta ainahan tuota vois kilauttaa ja kysäistä.

Pitää varmaan tehdä pikakierros huomenna duunin jälkeen jos jostain löytyis.

Kannattanee kilauttaa myös FoxComppiin. Siellä voi myös olla tuollaista pinnaa saatavilla.