Mjuusic...

Kuka tunnustaa kuuntelevansa mitäkin musiikkia?
Itse kuulun ehkä siihen kapinalliseen ryhmään.
Esim:

Ei uus, mutta kuitenkin hyvin kuvaava, “What I have in my heart I´ll take to my grave!”

Tällä bändillä muuten muitakin hyviä biisejä kuten Destroy Everything, Never Let It Die, To The Threshold, The Puritan. …Immortal Enemies ehkä eniten iskee tällä hetkellä.
Muut on Sepultura, Metallica, Slayer, Dying Fetus…
Sit toisaalta kyl se elektrooninenkin puoli käy…psykedeelinen…

Muut…?

Mä olen aika eri linjoilla. Enimmäkseen soittimessa soi helppo jazz, Metheny, Garbarek, Haden, Hancock ja kaverit. Siihen päälle sitten vähän funkia, poppia ja milloin mitäkin, aika perusmättöä. Ja Tom Waitsia.

Jos ei tämänsortin musiikista pidä, kannattaa hypätä suoraan jonnekin neljän ja viiden minuutin välille. Kitaristin sooloilmeily on kerrassaan hupaisaa.

kuten tunnettua, ammattilaisella ei ole eikä voi olla lempimusiikkia. 1600-luvun eteläeurooppalainen barokki? spektralistinen nykymusiikki? suomietno? öh.

hahaa loppu sitte siihen! puhutaas taas pööristä.

Heitetään nyt jotain mitä ollut viimeaikoina kuuntelussa: anti-flag, raised fist, no shame, cancer bats, rise against, melvins, the thermals, bad religion. Perusrotaatiossa sit perinteiset metallicat, sepulturat ja slayerit.

No nyt kun melkein kaikki diggaa raskaammasta musasta niin tsekatkaa tää:

OM (USA), PHARAOH OVERLORD, GUNSWAMP
@ TAVASTIA-KLUBI
Ma 3.11.2008 / liput 15€ tai 17€

Takuulla psyykkaavaa jytää. Itse menen varmasti.

OM on nähtävä, lippu hankittu, juu juu. Marraskuussa Slayer.

Tykkään kylläkin kovasti myös vähemmän säröisestä musiikista, J.S.Bach ja Kaija Saariaho on huippuja. Tänään hoitelin rohisevaa keuhkoputkea maastolenkin sijaan Zappa plays Zappa tupladvd:llä, Dweezil soitattaa asiallisella bändillä Frankin musaa 3:45 tuntia, toimii.

Tutustuin just OMia ja Pharaoh overlordiin pari viikkoa sitten kun näin ilmoituksen keikasta. Ostin jopa pari levyä. Keikalle tekis mieli, mutta mulla on todistetusti huono osallitumis% maanantaikeikoille. Ei vaan pysty maanantaisin inspiroitumaan.

Osittain pohjaten last.fm tietoihin: viime aikoina Laivue, Ladyhawke, Eero Johannes, TV on the radio, Bloc Party, Refused, Tool, Limonadi Elohopea.

Kuuntelen hämmästyttävän huonoa musiikkia. Ainakin kännissä. Skweee tuntuis maistuvan.

Eli varsin elektronista menee. Ihan hyvää vastapainoa teinivuosien mäiskeelle. Välillä kaivan Laman kasetin esille.

Meikä kuuntelee ihan kaikenlaista musiikkia.
Onkos kukaan menossa kattomaan Metelicaa ku se tulloo? Tänään tais tulla liput myyntiin…

En edes yrittänyt Metallican lippuja, koska tiedossa on että käy taas näin: http://huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=89254295

Mä yritin, mut homma vähän niin kuin kusi… Eli jäin sitte ilman lippuja.

Heppu tekee varsin asiallista tiliä huudossa.

Tiliä joo, mutta varsin asiatonta sellaista. Vituttaa toi trokaaminen niin paljon, että voisi kostoksi ostaa noi liput ja polttaa ne. Sit vielä repiä ne.

eniten tulee kuunneltua jamaikalaisperäistä musiikkia eli dancehall,dub,reggae… myös dubsteppiä,hiphoppia ja kaikkien näiden erinäisiä alagenrejä. aiemmin kuuntelin myös metallia ja punkkia tosi paljon mut nyt ei oo jaksanu vähään aikaan.

eki - 16 minutes ago » Tiliä joo, mutta varsin asiatonta sellaista. Vituttaa toi trokaaminen niin paljon, että voisi kostoksi ostaa noi liput ja polttaa ne. Sit vielä repiä ne.
Vaikka en ole itse välittänyt kuunnella Metallican Justice-albumin pettymyksen jälkeistä tuotantona (jep, oon tosi O.G.), tekisi mieli avata huutoon feikki-tunnukset ja huutaa noita pilettejä miljoonalla eurolla.

hahahahah

Oikein, ja kannatan.

meikäläisen musiikkimaku lähti kietoutumaan 80-luvun alussa motörheadin löytämisen ja hanoi rocksin jälkeen tonne 77-punkin - ja 80-luvun lopussa löytyneen post-punkin/new waven suuntaan. omat soittoharrastukset tietty siinä sivussa kehittäneet makua ehkä laajemmaksi.
tällä hetkellä rumpaloin noin kolmessa ihan eri tyylisuuntien orkesterissa. nazca (http://myspace.com/songsfornazca), kätyrit (http://myspace.com/katyrit) ja leftovers bluesband (http://www.myspace.com/leftoversbluesband).
potpotipot.

mä kuuntelen ratioo