Miten saada lainaa fillariin?

Onko mitään hyviä nettisivuja tai ehdotuksia mistä saisi lainaa fillarin hankkimiseen? Olen työtön niin rajoittaa vähän vaihtoehtoja

Helsingin pyöräpaja on auki ke 16.30 lähtien ja su 14.00 lähtien. Sinne vaan kokoamaan oma fillari. Osia ja apua löytyy paikanpäältä.

Omalaina.fi lainaa myös ilman luottotietoja!

Ei kannata ottaa lainaa vaan sijoittaa!

Tervetuloa foorumille Risto (mikäli se on oikea nimesi)!

ostat 2 ja myyt yhden samalla
hinnalla mitä maksoit

mikä tässä on niin vaikeaa/kallista

tää on joku lainafirmojen mainos

Vakavasti puhuen niin esim. pari järkevästi valittua asuntoo kasvukeskusten liepeillä on käytännössä huoltovapaita sijoituskohteita, vähän kuin rahamaailman fiksipyöriä. Kannattaa aloitella jollain tollaisella.

Mitä hemmettiä mä luin koko ajan, että “mistä saada lainaan fillari?”

Häpeä, Risto!

Hah. Sä haluut ajatella hyvää kanssaihmisistäs. Iso peukku, vuorenkokoinen arvostus.

Toiset taas on niin kyynisiä että näkee aina vain ihmisten huonot ja alhaiset puolet.

Totuus löytyy siitä välistä. Tolkun keskitie.

Kiireentappoase - täyttä työelämää, kohti arjen huippusuorituksia (1 pv)

Kouluttajana tietokirjailija, yrittäjä, muusikko Juha Wiskari

Kiire vie liikaa aikaa. Tee enemmän vähemmällä, nopeammin ja paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin, sisulla ja innolla!

Vai osaatko tehdä työssäsi oikeaan aikaan oikeita asioita oikealla tavalla? Kiireettä?

Onnistuuko tärkeysjärjestys, uskotko tuhoisaan multitaskaamiseen ja muihin aika-ansoihin?

Suunnittelun kautta lisää käytettävissä olevaa aikaa ajatteluun ja uusiutumiseen.

Henkilökohtainen kartta arjen huippusuorituksiin, joka rakentuu valmennuksen aikana.
"Kehityskeskustelu itseni kanssa" omakohtainen yhteenveto itsensä kehittämistä varten.
POMMI ja MindMap tekniikoiden soveltamisaskeleet eri tilanteissa a) henkilökohtaisella tasolla b) oman työryhmän kanssa.
[b]Erinomaisen hyvä mieli![/b]

Itsensä johtaminen ja tuloksellinen ajankäytön suunnittelu merkitsee oman piilevänkin potentiaalin löytämistä aivan uudella tavalla. Kiireettä ja heti - täyttä työelämää!

Juha Wiskari (EMBA, CMC, tietokirjailija, yrittäjä, rock-muusikko) Palkkajohtaja, yrittäjä ja konsultti vaihdellen vuodesta 1975 lähtien.

Tuloksellisen ajankäytön suunnittelun asiantuntija ja valmentaja vuodesta 1985. (Time Manager, Time/systems, Oikotietä arjen huippusuorituksiin, Kartta arjen huippusuorituksiin ja Kiireentappoase).
Gre@Brains Networkin perustaja.
GreatGain digitaalisen älykkään verkkoareenan yhdistäminen ihmisviisauden työvälineeksi organisaatioiden voimakkaissa kehitystarpeissa. Avainsidosryhmien ja koko henkilökunnan osallistaminen. Nopeat ja pysyvät muutokset.

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24%). Sisältää materiaalin ja tarjoilun. Lähikoulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetuhinnat: samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 31.08.2020 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa). Saat WebAkatemian lahjalinkin sähköpostiisi ennen koulutusta.

Bonus: Kiireentappoase-kirja (Juha Wiskari WsoyPro 2014). Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

En tienny että Arttu Wiskari tekee musahommien lisäks myös duunisparrauksia. Todella jees!

Itselleni jäi Stockmannilta (kaikista maailman paikoista) käteen luotto, mikä muuttui jostain lakisääteisestä syystä aidoksi Mastercardiksi, ja sitten Nordealta, että haluat pari tonnia lisää luottorajaa. “Totta munassa” vastasin ja ostin Rollerin. Tapissahan se on ollut siitä asti.

RistoP74 - 11:58, 10.6.2020 » Onko mitään hyviä nettisivuja tai ehdotuksia mistä saisi lainaa fillarin hankkimiseen? Olen työtön niin rajoittaa vähän vaihtoehtoja
Et juurikaan kerro mikä on pyöräilytausta tähän mennessä, mutta tälleen parilla tavalla asian näkisin.

Jos pyöräily taustaa ei hirveästi ole ja nyt olisi siis tarkoitus hommata ensimmäinen “kunnon pyörä”, niin en suosittele tuossa tilanteessa suorilta korkean koron lainan ottamista ja kaupasta pyörän hakemista. Pahimmassa tapauksessa et saakaan ihan sellaista pyörää mikä lopulta onkin itselle se paras, mutta velka on. Koittaisin ensin säästää sen verran, että saisin jonkun fiksun käytetyn hommattua (eivät oikeasti ole niin kalliita) ja alkaisin ajamaan. Siinä sitten miettisin mitä todella tarvitsen ja yrittäisin samalla pistää vaikka fyrkkaa sivuun (jos vain mahdollista) ja ehkä samalla koittaisin “edetä” myymisen ja ostamisen kautta siinä ohessa varsinkin jos vaikka korjaamiseen osaamista on. Ja tällä en tarkoita luukuttelua vaan samalla sitä itselle sopivan pyörän hakemista. Fiksusti ostamalla ja myymällä ei menetä rahaa vaan voi jopa saada jotain pankkiin.

Sitten kun hyvin tietää mitä haluaa tai muuten on vaikka selkeästi joku spesifi pyörä mielessä (muun pyörän lisäksi vaikkapa maantiepyörä tai maasturi) voi toki lainoittaminenkin olla ratkaisu harkintaa käyttäen. Pyörät (suurin osa niistä) ovat kuitenkin sen verran edullisia, että miettisin aika tarkkaan olisiko muita keinoja rahan saamiseen kasaan kuin kovan rahan lainoittaminen. Lainarahan käyttäminen on toki aivan ok ja sitä itsekin olen käyttänyt myös pyörähankinnoissa mutta enemmän juuri ajatuksella “laina” ei “velka” eli rahaa pitää tulla sisään niin, ettei tule taakkaa.

En tiedä oliko tästä mitään iloa vai ihanko vaan paskaa, mutta pistin nyt ajatukseni jakoon.

Tuo aikaisempi nosto Pyöräpajasta myös hyvä.

Pelagoo voi ostaa esim Klarnalla ja maksaa osissa Payment methods - Pelago Bicycles