Mistä Soman ohjaustanko?

Haen tällaista tankoa:
http://www.somafab.com/barvelodrama.html

En ole löytänyt vielä paikkaa mistä tämän tangon voisi hankkia. Onko joku muu törmännyt tällaiseen jossain verkkokaupassa esimerkiksi?

Merkin ei ole pakko olla Soma, eikä tangon väri kuvanmukainen jos vastaavanlaista löytyy muilta valmistajilta. Mutta muoto olisi hyvä olla tuollainen ja stemmini on tällä hetkellä 31,8mm kiinnituskohta tulee olla paksu.

Jos tähän paksuun kannattimeen ei löydy tuollaista tankoa eikä Somaa saa Suomeen niin pitää varmaan vaihtaa kannatin kun jaksaa ja rahaa löytyy.

Dedalta löytyy kans oversize-kokoinen ratastonga, kovin samannäköinenkin.

mikä kokoinen sais olla? mulla on deda, 42cm, liiiiian levee meikäläiselle joten joudun eniveis hommaamaan sopivamman tilalle.

valkoseks jauhemaalattu = ökyhieno eikä oo toista samanlaista. muutaman kerran velolla ajettu, ei kolaroitu. valkoisilla cinellin teipeillä. vaikka 30€

ChainThug - 1 hour ago » mikä kokoinen sais olla? mulla on [deda](http://www.parker-international.co.uk/ProductDetails/mcs/productID/1504/groupID/3/categoryID/267/v/7206804f-daec-4b95-8e98-6db2e9fadb8d), 42cm, liiiiian levee meikäläiselle joten joudun eniveis hommaamaan sopivamman tilalle. valkoseks jauhemaalattu = ökyhieno eikä oo toista samanlaista. muutaman kerran velolla ajettu, ei kolaroitu. valkoisilla cinellin teipeillä. vaikka 30€
Laitoin yksityisviestiä sulle.