mistä pinnoja...?

Mihinköhän mestaan kannattais keskittää pinnaostokset? Oon tähän mennessä aina satunnaisesti kiekkoja kasaillessa ostellut sieltä sun täältä, mut löytyisköhän mitään halpaa vakiomestaa mistä löytyy hyllystä ja <15e per 36 pinnan setti?

edit: ihan normi 2.0mm tasapaksua DTtä siis…

Doktor?

konkeli - 3 minutes ago » Doktor?
Äh, lomalla.

Toi 15e per kierros taitaa olla se aika normihinta pinnoista. Mä olen hakenut Velosportista kahteen kiekkoon pinnat ja ihan hyvin löyty sopivat pituudet. Toni antoi vielä viikon vinkitkin matkaan.

Jos ei spesiaaliohennettuja tarvi, niin about jokaisesta pyöräliikkeestä varmaan löytyy. Jos taas tarvii esim. DT:n revolutioneita saada, niin sitten onkin jo hakemista. Foxcompista voisi koittaa…

Pyorahuolto.com - jaksoivat jopa laskea pinnan pituudet mulle ilman lisähintaa. Ei ehkä pahimpaan kiiresesonkiin kande yrittää ilman juomarahaa.

Ajattelin että tähän vois näitä postata, eli muutama pinnan pituuslaskuria mitä itse olen käyttänyt:

http://www.ozbizz.com/melton/kensbikes/slc.htm
http://www.appliedthought.com/danny/Spoke/SpokeCalculator.html

Juu, ja lähinnä kyssärillä tarkoitinkin että onko jotain vakiomestaa josta olis saanut vielä 15e edullisemmin 36:n setin. Tuohon viiteentoista sen saa useammastakin paikasta, joten taidan jatkaa Kalliopyörän tukemista.

Löytyykö Kalliopyörästä paljonkin eri pituisia pinnoja? Se omistaja on kyllä ihan mukava kaveri, joten jatkossa voisin minäkin siirtyä tukemaan MukavaaPyöräkauppaa.

Kalliopyörässä palvelun hinta on vartti vittuilua. Kyllä siinä monesti on ollut naurussa pitelemistä, mutta toisaalta ärsyttää, kun ei kehtaa takaisin pistellä, kun just on saanu taas ilmaiseksi jonkun homman hoidettua. Joskus olen ihan tainnut saada ostettuakin siltä jotain vaivan palkaksi.

tnts - 42 minutes ago » Kalliopyörässä palvelun hinta on vartti vittuilua.
:)

Totta, mutta sen ei tosiaan kannata antaa häiritä.

Ja on useampia mittoja hyllyssä, ja jos ei oo niin on tarjonnut usein että hän tilaisi - pari päivää kuulemma menee.

Nyt akuutein ongelma olis löytää jostain 277mm mittaisia 36kpl, ei kallis, radiaaliseen etukiekkoon. Pitäis päästä illalla jo ajeleen :wink:

Hesarin CycleCenteristäkin löytyy pinnoja, mutta siellä laskettiin pussiin 32kpl vaijerinpäitä nippeleiden sijaan.

Nyt akuutein ongelma olis löytää jostain 277mm mittaisia 36kpl
ostettu on - en alkanutkaan kikkaileen vaan vedän normit kolme ristiin
eki - 2 hours ago » Hesarin CycleCenteristäkin löytyy pinnoja, mutta siellä laskettiin pussiin 32kpl vaijerinpäitä nippeleiden sijaan.
Ai saatana kun repesin :DD

(itse oon joskus mennyt sinne mallipinnan kanssa ja kysynyt samanmittaista, sain pinnan ja lähdin onnellisena, kotona paljastui että se oli about puol senttiä alkuperäistä lyhyempi)