Mihin ne varastetut fillarit oikein joutuvat?

ahhaha

FAK JEE! Tää on hyvä. Toivottavasti ei kuitenkaan lähde ihan lapasesta. Nimittäin itsellehän napsahtaa isommat sakot kun kalauttaa nipaa pataan.

Erinomainen keksintö. Saako noita niin pieniä, että sen voisi kiinnittää satulatolpan jatkoksi ja rungon sisään?

jarkko - 35 minutes ago » Erinomainen keksintö. Saako noita niin pieniä, että sen voisi kiinnittää satulatolpan jatkoksi ja rungon sisään?
Muuten ihan hyvä idea, mutta ei käytännössä mahdollista. Sillä tulis liiaksi ongelmia GPS signaalin vastaanottamisessa. Käytännössä jos noin haluais sen toteuttaa, niin pitäisi vetää vastaanottimelta erillinen antenni satulan pohjaan.

…tai sitten voi mennä suoraan tän jäbän ovelle ja pyytää figetsonsa takas, heh heh.
http://img212.imageshack.us/img212/522/dembikessnatcherwk5.jpg

Radiohelsingin tämän aamun uutisissa myös. “Miesten toiminnassa ei ole mitään laitonta, sanoo Helsingin poliisi.”

Laitonta? Heh, teinitytön äiti on tietty vetäny pultit, kun lapsensa on osoitettu juutuub-videolla pyörävarkaaksi ja vaatii päitä vadille.

Väittääkö se siinä, ettei tytär varastanut sitä pyörää?

Eiku kuhan spekuloin sitä, miksi joku voisi kuvittella tuota laittomaksi touhuksi.

Näin Kalliossa tänään (kaveri näki ja kuvasi):

http://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v314/44/87/664303191/n664303191_828831_8465.jpg

http://photos-a.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v314/44/87/664303191/n664303191_828832_8988.jpg

http://photos-c.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v314/44/87/664303191/n664303191_828834_15.jpg

Kuvat toimitettu poliisille jos joku vaikka sattuisi ilmoittamaan Jopon pöllityksi.

V*tuttaa, miten röyhkeästi toiselta ihmiseltä viedään kenties hänen ainoa ajopelinsä. Kiinni jäävät pyörävarkaat ja muut saman tasoisia rikoksia tehtailleet pitäisi passittaa suorittamaan yhdyskuntapalveluna poliisin haaviin jääneiden fillareiden korjaamista tms. vastaavaa. Samalla voitaisiin lätkäistä sen suuruinen sakko, että sitä vastaan nilkki voi lunastaa itselleen toimivan, kunnostamansa pyörän, niin ei tarvitse viedä toista kertaa toisen omaa.

jarkko - 3 days ago » Erinomainen keksintö. Saako noita niin pieniä, että sen voisi kiinnittää satulatolpan jatkoksi ja rungon sisään?
Old skool -temppu on raapustaa nimi ja osoite paprulle, ja sujauttaa se satulaputkeen sisälle. Helpottaa omistajuuden selvittelyissä kummasti.

Tossa kuvasarjassa missä häiskät nyysii ton jopon nii ihmetyttää miten jannulla on pokkaa. Keskellä kirkasta päivää ja ohikulkijoitaki on. Vielä enemmän ihmetyttää ohikulkijoiden välinpitämötön toiminta kun kukaan ei ilmeisesti puuttunut jannujen puuhasteluun. Liekkö pelänneet saavansa liikennemerkistä koteloon.

Onhan toki juutuubi pullollaa niitä pätkiä missä jantterit testaa normikaduntallaajien hoksottimia/kiinnostusta fillareiden nyysintään rälläköimällä julkisella paikalla fillaria irti telineestä. Muistan joskus jopa nähneeni pätkän missä kaveri sahaa käsipelillä pyörää irti ja maija ajaa ohi hidastaen ja molemmat kytät vaan kattoo ihmeissään toimintaa, kuitenkaan puuttumatta.

Saa vaan ihmetellä mihi tämäki maalima on menossa ku ei porukka välitä puuttua tällaseen selkeesti laittomaan toimintaan. Itte kyllä menisin välii jos moista havaitsisin… jos päälle kävisivät niin saisivat u-lukosta käkättimeen. Itehän siinä syytteen pahoinpitelystä sais mutta anyway. Vituttaa sen verran palijo ku fillareita nyysitää, oli sitte oma tai jonku toisen kulkupeli kyseessä.

Muutin reilu viikko sitte, enkä vielä oo oikein ehtiny tottua tähän Tuiran meininkiin. Eilen taas kaupassa (Tapulissa) käydessä siinä joku teinilauma vietti iltaa ja meinasivat kai jonku pyörän kiekot viedä (“kato nää on pikalukolla”).

Emmäkään kukkakeppinä väliin menny, mutta sille 2,5m 130kg myymälävartijalle mainitsin asiasta…

noi kuvasarjan kaverit näyttäisi olevan noita helsinginkadun perus-niidereitä jotka valitettavasti tuppaa olemaan kyllä sen verran arvaamatonta porukkaa että en minäkään tohon olisi väliin menis vaikka mieli olisi varmaan tehnyt, vähän olisin kyllä voinut huudella säädyttömyyksiä käsivarrenmitan päästä.

olen myös nähnyt ton saman jopon liikenteessä täällä päin eikä toi jannu todellakaan ole sen pyörän oikea omistaja.

Kesän käytössä ollut fiksi alkaa jo näyttää merkkejä pienestä huollon tarpeesta, mutta mietin vaihtoehtoistakin käyttöä; saiskohan siitä syytteen jos jättäis pyöränsä lukitsematta vaikka erottajan paloaseman mäelle ja kattelis muina miehinä kun urpot keikkaa pyörän ja ottaa vauhtia jompaakumpaan alamäkeen.

Voishan sitä kyllä laittaa pehmikettä ylätankoon ja jättää jonkun vanhan kypäränkin sarveen roikkuun vähän niinko lieventäviks asianhaaroiks

Ei kai voi olla rikos jättää pyöräänsä johonkin. Toisaalta, tollasessa saattaa esim. kuolla joku - se ei välttämättä enää ois hauska läppä tai sopiva rangaistus pyörävarkaalle.

Eikös yksi tällä palstalla pöllityksi ilmoitettu fixxibyörä löytynyt Marian sairaalan päivystyksen parkista…

Hesariakin kiinnostaa fillareiden kohtalo

Koominen tulkinta. Naapurini vaikuttavat tarpeeksi varakkailta ollakseen pöllimättä toisten filsuja. Toisaalta mistäpä minä näistä akateemisten mielten juolahduksista tiedän :wink: