Mahdolliset pyörävarkaat liikkeellä Helsingissä

Taisin nähdä pahantekijät paikan päällä kyttäämässä sopivaa hetkeä Karhupuistossa. Käytiin syömässä kebabit ja pyörä oli sen ajan kiinni u-lukolla liikennemerkissä. Takasin palatessa pari tyyppiä nojaili seinään pyörän kohdalla ja astuivat nopeasti viereen pysäköityyn pakettiautoon kun vedin avainnipun esiin. Autoon istuessaan silmin nähden kirosivat ja jäivät odottelemaan. Valkoinen Fiat Ducato ja kyljistä revityt teippaukset. Rekkarikin löytyy, mutta enpä tiedä onko aiheellista täällä huudella?

Joka tapauksessa kannattaa ilmeisesti miettiä se toinenkin hetki löytyykö “hetken lukitukseen” lähistöltä parempaa kaidetta/putkea kuin se liikennemerkin tolppa…

oliko liikennemerkki nostettavissa ilmaan? Aika ikävää jos rälläköillä operoivaa jengiä noinkin julkisilla paikoilla alkaa pyöriä HKI. Olen elänyt siinä kuvitelmassa ettei täällä suomessa ole ammattimaisia pyörävarkaita.

Mielestäni katsoin, ettei ollut ilmaan nostettavaa sorttia, mutta eikös nuo suht pienellä vaivalla kaikki lähde irti?

E: Lisättäköön vielä, että kuski oli selvästi ulkomaalaistaustainen ja toinen kaveri vaikutti pipopäiseltä kotimaiselta. Kyytiin astui hetken kuluttua kolmas henkilö, josta ei tarkempia tuntomerkkejä.

Eli ammattilaisia opas mukanaan…

muutaman putkarin työkaluja nähneenä voin väittää ettei pyöreäputki pidättele kauaa noita leikkureita, kanttinen pitääkin sit jo sahata…

Mäksyn uimahallin edessä joku sankari tsekkaili just kaikki pyörät. Liikkeellä mustaksi maalatuilla maasturilla. Mustan harmaa nahkatakki ja risuparta. Antakaa sille u-lukosta jos tulee vastaan.

Et sitten ottanut rekisterinumeroa talteen?

No onneksi on vakuutukset niin ei tarvii varkauksia kuumotella, uus pyörä lähtee postiin sillä hetkellä kun oma pöllitään.

No kun ei Suomessa vielä vaadita maastopolkupyöriin pakollisia rekisterinumeroita.

Oli eilen Kurvissa pyörä aidassa kiinni järeällä vaijerilukolla* 9-15. Lähtiessä huomasin, että lukko oli nirhattu 3/4 poikki. Tiiä sitten miksi oli jäänyt kesken viimeisten säikeiden osalta, oliko joku ohikulkija keskeyttänyt tms.

*Joo, Kurvi+pyörä+vaijerilukko ei oo hyvä yhdistelmä. Nyt ei ollu muuta mukana.

kuulin et foorumilla joku myy halpoja u-lukkoja mutta en muista ketä

Multa varastettiin ahmasta viime viikonloppuna runkolaukku. oli ihan oma tekemä ja aika ruma. jos joku myy merkitöntä runkolaukkua liian halvalla niin ei kannata ostaa. vuotaa meinaa vetskarista.

Todellakin liikkeellä. Disctrucker lähti kävelemään viikonloppuna. Itähellsingyn tammisalosta. Kuitu-unelmia lähtee aina silloin tällöin meidän suunnalta.

Pitäähän sitä kevättä ja pyöräsesonkia varten tehdä vähän varastontäydennystä.

li-sam - 9:15, 19.2.2020 » Multa varastettiin ahmasta viime viikonloppuna runkolaukku. oli ihan oma tekemä ja aika ruma. jos joku myy merkitöntä runkolaukkua liian halvalla niin ei kannata ostaa. vuotaa meinaa vetskarista.
voi vitu nyt kyllä jinxattiin pulmun eessä tämä tapahtuvaksi
ununu - 12:05, 19.2.2020 »
li-sam - 9:15, 19.2.2020 » Multa varastettiin ahmasta viime viikonloppuna runkolaukku. oli ihan oma tekemä ja aika ruma. jos joku myy merkitöntä runkolaukkua liian halvalla niin ei kannata ostaa. vuotaa meinaa vetskarista.
voi vitu nyt kyllä jinxattiin pulmun eessä tämä tapahtuvaksi
Tätä nauroin:"ei pelota" ja heti napsahti.

jos lohduttaa niin multa revittiin cargosta irti muhkuista nippareista huolimatta ysärillä salaisesta agentista ostetun jenkkiarmeijan muovisen kenttäpullon suojatasku johon olin muodostanut roihuavan late bloomer romanssin vasta 2019 aikana